Trwa ładowanie...
d3cjzq8
Syn Magdy Gessler debiutuje na salonach. "Jestem nutritarianinem"

Syn Magdy Gessler debiutuje na salonach. "Jestem nutritarianinem"

W warszawskiej hali ATM odbyła się premiera wiosennej ramówki stacji Discovery TVN. Po części oficjalnej, podczas której Edward Miszczak odniósł się do wydarzeń minionych dni i kondycji mediów w Polsce, gwiazdy ramówki rozmawiały z dziennikarzami na temat reprezentowanych przez siebie formatów. Syn Magdy Gessler, Tadeusz Muller, wkroczył śmiało do show-biznesu i opowiedział naszej reporterce, czym będzie się zajmował w swoim nowym programie.

Już twoja pierwsza ramówka w towarRozwiń

Transkrypcja:

Już twoja pierwsza ramówka w towarzystwie mamy więc chciałam zapytać czy trochę cię to stresuje że mama gdzieś tutaj na ciebie zerka patrzy jak Tym bardziej lepiej się czujesz Akurat mogę się to znaleźć i z rodziną Super Słuchaj to program startuje w Food Network opowiedz nam o nim bo ja wiem tylko tyle że będzie o gotowaniu Przyznaję się mało wiem Tak że ci się gotuje Ale całe życie się zajmowałem warzywami i to jest U mnie w sercu na Najważniejszy produkt na świecie Więc w ogóle jedzenie przeszłość do popkultury Ale warzywa jeszcze nie Więc Pokażę jak pokochać warzywa I żeby ta miłość nie była przelotna Także warzywa rośliny strączki Jeziorna Wszystkie takie rzeczy zdrowe wegetariańska w którym kierunku Zdrowo nie wegetariańska ale Przede wszystkim warzywa Nie koncentrują się na mięsień na innych rzeczach Ale koncentrują się na warzywach Nie jestem weganinem Jestem nuty italiani nema O kurczę dobieramy wszystko bardzo precyzyjnie według wartości odżywczych W mojej kuchni Jedzenie i w ogóle kuchnia gastronomia to jest temat którym wasza rodzina się zajmuje od zawsze od pokoleń mogę powiedzieć Czy ty miałaś taki moment zawahania i pomyślałeś sobie Kurde ale się chce wyłamać jesteś obejmować kuchni Ja się zawsze byłoby bałem Zajmowałem się fotografią zajmowałem się Rehabilitacja ludzi Ale ta kuchnia zawsze do mnie wracała Jest oczywiście Od strony mamy A powiedz co się zdecydowałem na prawdziwą kuchnię Od 12 lat Siedzę w garach Prowadzę restauracje rozkręcam restauracje Ale też Chcę też pokazać Światło jak fajnie robić warzywa żeby warzywa były sexy
d3cjzq8
d3cjzq8