Margaret rezygnuje "The Voice of Poland". TVP wydała oświadczenie w sprawie

Telewizja Polska postanowiła zareagować na odejście Margaret ze składu jurorów programu "The Voice of Poland". W specjalnym oświadczeniu stacja przyznała, że sytuacja wymagała zmiany składu.
TVP komentuje rezygnację Margaret z "The Voice"
TVP komentuje rezygnację Margaret z "The Voice"Źródło: ONS
dcf66m6

Margaret zapowiedziała, że nie będzie członkiem jury w programie TVP "The Voice of Poland". "Szkoda, bo 'The Voice of Poland' kocham, ale niestety to jest TVP, więc sobie odpuszczę" - przyznała na Instagramie.

TVP postanowiło zareagować na słowa artystki. Stacja przyznała w specjalnym oświadczeniu, że dojdzie to zmiany składu jury, ale niezależnie od stanowiska Margaret nie planowano jej angażować do programu.

"W związku z pojawiającymi się w mediach nieprawdziwymi informacjami,dotyczącymi ustalania składu jury programu 'The Voice of Poland', TVP informuje, że w celu zapewnienia jak największej atrakcyjności formatu skład ten jest modyfikowany co sezon. Udział pani Margaret nie był planowany w najnowszej edycji 'VoP'.Pełna lista członków jury zostanie podana w najbliższym czasie - czytamy w oświadczeniu.

dcf66m6

Najbliższa edycja "The Voice of Poland", już jedenasta, ma zostać wyemitowana jesienią.

Podziel się opinią