d48l6mb

Tomasz Kammel i Marzena Rogalska nie będą już prowadzić "Pytanie na Śniadanie"? Jest oświadczenie

W Telewizji Polskiej wiatr zmian. Niedawno z "Pytaniem na Śniadanie" pożegnała się Monika Zamachowska, a od jakiegoś czasu krążą plotki, że zagrożone są pozycje Tomasza Kammela i Marzeny Rogalskiej.
Głosuj
Podziel się
Opinie
Tomasz Kammel i Marzena Rogalska
Tomasz Kammel i Marzena Rogalska (East News)
d48l6mb

Kilka dni temu media obiegła informacja, że Telewizja Polska odsunęła Monikę Zamachowską od prowadzenia "Pytanie na Śniadanie". Stacja zapewniła jednak, że ma inny pomysł na dziennikarkę i wkrótce dostanie ona propozycję nowego formatu. Sama zainteresowana jeszcze nie skomentowała decyzji pracodawcy.

ZOBACZ: "Mieliśmy ściśnięte gardła". Monika Zamachowska o kulisach nowych odcinków "Europa da się lubić"

Plotkowano, że Monika Zamachowska jest zbyt dojrzała do tego formatu, a władze chcą nieco odmłodzić skład prowadzących. W związku z tym zrodziły się plotki, że Tomasz Kammel i Marzena Rogalska wkrótce też mogą stracić pracę. Jaka jest prawda?

d48l6mb

- W związku z medialnymi doniesieniami o odejściu Tomasza Kammela i Marzeny Rogalskiej z "Pytania na śniadanie" informujemy, że jest to nieprawda. Pan Tomasz Kammel i Marzena Rogalska, nadal będą częścią zespołu tworzącego najpopularniejszy, poranny program w Polsce "Pytanie na śniadanie" - czytamy na portalu plotek.pl.

Wszystko wskazuje więc na to, że Tomasz Kammel i Marzena Rogalska mogą czuć się bezpiecznie. Wszak uchodzą za jedną z najbardziej lubianych par prowadzących.

Przypomnijmy, że Monikę Zamachowską zastąpiła Małogrzata Tomaszewska-Słonima, która do tej pory pojawiała się w roli prowadzącej w ramach zastępstwa. Najwyraźniej tak spodobała się widzom i władzom stacji, że zarząd postanowił dać jej szansę.

Czy sprawdzi się lepiej niż jej poprzedniczka? Przekonamy się niebawem.

Podziel się opinią