ycipk-4byzh8

Tomasz Kammel i Marzena Rogalska nie będą już prowadzić "Pytanie na Śniadanie"? Jest oświadczenie

W Telewizji Polskiej wiatr zmian. Niedawno z "Pytaniem na Śniadanie" pożegnała się Monika Zamachowska, a od jakiegoś czasu krążą plotki, że zagrożone są pozycje Tomasza Kammela i Marzeny Rogalskiej.
Głosuj
Podziel się
Opinie
Tomasz Kammel i Marzena Rogalska
Tomasz Kammel i Marzena Rogalska (East News)
ycipk-4byzh8

Kilka dni temu media obiegła informacja, że Telewizja Polska odsunęła Monikę Zamachowską od prowadzenia "Pytanie na Śniadanie". Stacja zapewniła jednak, że ma inny pomysł na dziennikarkę i wkrótce dostanie ona propozycję nowego formatu. Sama zainteresowana jeszcze nie skomentowała decyzji pracodawcy.

ZOBACZ: "Mieliśmy ściśnięte gardła". Monika Zamachowska o kulisach nowych odcinków "Europa da się lubić"

ycipk-4byzh8

Plotkowano, że Monika Zamachowska jest zbyt dojrzała do tego formatu, a władze chcą nieco odmłodzić skład prowadzących. W związku z tym zrodziły się plotki, że Tomasz Kammel i Marzena Rogalska wkrótce też mogą stracić pracę. Jaka jest prawda?

- W związku z medialnymi doniesieniami o odejściu Tomasza Kammela i Marzeny Rogalskiej z "Pytania na śniadanie" informujemy, że jest to nieprawda. Pan Tomasz Kammel i Marzena Rogalska, nadal będą częścią zespołu tworzącego najpopularniejszy, poranny program w Polsce "Pytanie na śniadanie" - czytamy na portalu plotek.pl.

Wszystko wskazuje więc na to, że Tomasz Kammel i Marzena Rogalska mogą czuć się bezpiecznie. Wszak uchodzą za jedną z najbardziej lubianych par prowadzących.

Przypomnijmy, że Monikę Zamachowską zastąpiła Małogrzata Tomaszewska-Słonima, która do tej pory pojawiała się w roli prowadzącej w ramach zastępstwa. Najwyraźniej tak spodobała się widzom i władzom stacji, że zarząd postanowił dać jej szansę.

ycipk-4byzh8

Czy sprawdzi się lepiej niż jej poprzedniczka? Przekonamy się niebawem.

Polub WP Teleshow