Ilona i Adrian z "Rolnik szuka żony" wydali oświadczenie. Mieli dość plotek

Ilona i Adrian z "Rolnik szuka żony" powiedzieli "dość". Internauci bowiem nieustannie sugerowali, że tych dwoje się rozstało. Gdy podobnych komentarzy zaczęło lawinowo przybywać, para skomentowała te doniesienia.

Ilona i Adrian z "Rolnik szuka żony" wydali oświadczenieIlona i Adrian z "Rolnik szuka żony" wydali oświadczenieŹródło: YouTube
d29hk2x

Adrian Berkowicz i Ilona Kurzeja to jedyna szczęśliwa para, jaką połączyła 6. edycja "Rolnik szuka żony". Początki nie były jednak łatwe. Mało kto wierzył, że tych dwoje kiedykolwiek będzie razem. A jednak! Choć nie epatują swoim uczuciem, zapewniają, że świata poza sobą nie widzą. Dowodem na to były m.in. fotki, które oboje systematycznie publikowali na swoich kontach w mediach społecznościowych.

Ostatnimi czasy na obu profilach brakuje jednak wspólnych zdjęć zakochanych. Czujni internauci od razu podnieśli larum. Zaczęli dopytywać się, czy w związku Ilony i Adriana na pewno wszystko dobrze się układa. Ci bardziej sceptyczni nawet zawyrokowali, że para z pewnością się rozstała.

Gdy plotek zaczęło przybywać, zakochani wydali oświadczenie, które trafiło na oficjalny profil programu na Instagramie.

d29hk2x

"W nawiązaniu do fantastycznych artykułów w prasie kolorowej uprzejmie informujemy, że pogłoski o końcu naszego związku są nie tyle mocno przesadzone, co zupełnie nieprawdziwe. Pozdrawiamy serdecznie. Ilona i Adrian (wciąż razem)" - czytamy.

Kibicujecie im?