Trwa ładowanie...
Informacja prasowa
top chef

W "Top Chef" zrobi się gorąco. "To jest dzień katastrofy"

W najbliższą środę kucharzy czeka prawdziwy egzamin ze znajomości kuchni włoskiej. Uczestnicy będą przygotowywać potrawy pod okiem bezwzględnego Włocha, szefa Giancarlo Russo oraz konesera smaków słonecznej Italii - Piotra Gąsowskiego. Giancarlo Russo słynie z dużych wymagań i przywiązania do tradycji. Nad kucharzami ciąży więc ogromna presja.

Share

W artykule znajdują się linki i boksy z produktami naszych partnerów. Wybierając je, wspierasz nasz rozwój.

W "Top Chef" zrobi się gorąco. "To jest dzień katastrofy"
Źródło: polsat
d2iy9lc

- Co to jest?! - zapyta szef kuchni Giancarlo Russo, trzymając w dłoniach masło klarowane, służące jednemu z uczestników do podsmażenia grzybów.

- Nie, nie, nie! Błąd, to nie jest fusion! Ty robisz confusion! Grzyby na kuchnia włoska smaży na oliwa extra virgin! - zdenerwuje się Włoch.

- Nie dzień dobry! To katastrofy dzień jest! Pierwszy raz widzę ryż na patelnia! - usłyszy od niego kolejny z kucharzy.

d2iy9lc

Stojący na straży ojczystej prostoty i tradycji szef Giancarlo swoimi restrykcyjnymi zasadami wprowadzi popłoch wśród uczestników.

- Myślałem, że ja jestem ostry. Niestety już straciłem pazury - zdradzi Piotr Gąsowski.

Czy komuś uda się ugotować perfekcyjne, włoskie danie? Oglądajcie "Top Chef" w środę 11 kwietnia o godzinie 21.30 w Polsacie.

icon info

W artykule znajdują się linki i boksy z produktami naszych partnerów. Wybierając je, wspierasz nasz rozwój.

d2iy9lc

Podziel się opinią

Share
d2iy9lc
d2iy9lc