"Ugotowani" w zaskakującej odsłonie
Do kulinarnego boju staną: Aleksandra Łuszczyk – szczęśliwa mama, na co dzień zajmująca się współprowadzeniem firmy organizującej imprezy paintballowe. Gabriela Kliś – z wykształcenia tłumaczka języka włoskiego, z zawodu i zamiłowania projektantka wnętrz. Łukasz Kitliński – artysta fotograf oraz Rafał Bier – właściciel Prywatnego Muzeum Broni Pancernej i Militariów.
14.03.2014 14:04
Z programu dowiemy się jak przygotować „Sałatkę filipińską ze świńskim melonem” oraz „Złoto dla zuchwałych”. Poznamy przepis na „ Faszerowanego Sycylijczyka” oraz będziemy mieli okazję rozsmakować się w „Do trzech razy sztuka”… Co tym razem wydarzy się w domach uczestników podczas czterech kolacji? Komu bardziej przypadnie do gustu wojskowa dyscyplina a komu artystyczna fantazja? Będzie zaskakująco, barwnie i nie zawsze pokojowo...
"Ugotowani" już w niedzielę o godzinie 18.00 na antenie TVN.