"Top Chef": Mariusz Pudzianowski, Kamil Waluś, Michał Materla i Rafał Moks nowymi jurorami!
Uczestnicy zmierzą się z miłościwie panującym - w polskiej kuchni - kotletem schabowym! A ich dania oceni bardzo wymagające jury - śmietanka polskich zawodników MMA.
18.03.2014 | aktual.: 18.03.2014 11:10
Mariusz Pudzianowski - od 6 lat zawodnik MMA, siejący postrach u rywali i zachwyt u płci pięknej:
- Preferuję polską kuchnię. Na pewno na coś mizernego nie kupią mnie.
Kamil Waluś - zawodnik KSW w wadzie ciężkiej, większość walk wygrywał przez nokaut:
- To jest moje ulubione danie i na pewno je surowo ocenię.
Michał Materla - współczesny gladiator, jest aktualnym międzynarodowym Mistrzem Federacji KSW w kategorii średniej. 22 marca odbędzie się kolejna gala KSW26. W hali Torwar w Warszawie Michał Materla po raz trzeci zmierzy się z Jayem Silvą, a stawką tego pojedynku będzie pas Międzynarodowego Mistrza Federacji KSW, którego posiadaczem jest Materla:
- Ilość i jakość kalorii jest bardzo ważna. Nie możemy jeść za tłusto.
Rafał Moks - polski zawodnik mieszanych sztuk walki, były mistrz rosyjskiej organizacji M-1:
- Nie będę wymagający, żeby był smaczny ten kotlet.
To będzie bardzo ostra runda. Czyj schabowy okaże się najsmaczniejszy? Kto okaże się najlepszy, a kto będzie zagrożony i trafi do nerwowej dogrywki? Przekonamy się już w środę, 19 marca, o godzinie 20.35 - tylko w Telewizji Polsat!