"Top Chef": Już dziś zwiastun drugiego odcinka!
Zobacz zwiastun drugiego odcinka kultowego "TOP Chef" - zostało już 13 uczestników! Już w tę środę drugi odcinek polskiej edycji kultowego kulinarnego show na świecie - "TOP Chef"! Pojedynek 13 profesjonalnych kucharzy na noże już za dwa dni! Kto odpadnie tym razem? Słynne "Spakuj noże i wyjedź!" (Pack your knives and go!) już w Polsacie!
Tutaj do walki na noże stają wyłącznie profesjonaliści. Tu wymagana jest perfekcja w każdym calu i wszechstronne zdolności. Trzeba umieć przyrządzić wyszukaną potrawę, ale nie tylko. Program sprawdza podstawowe umiejętności do bycia szefem kuchni, a także poddaje próbie wszechstronność i kreatywność uczestników. Wszystko weryfikowane za pomocą kulinarnych zadań. Na kucharzy, wyłonionych w castingu czekają stres, mordercze tempo, pułapki oraz nagroda główna - duże pieniądze. Każdy odcinek to seria skomplikowanych konkurencji. Zwycięstwo w jednej z nich daje uczestnikom immunitet, inne zadania eliminują najsłabszych – przegrany pakuje noże i opuszcza program.
Oto uczestnicy najbliższego odcinka:
- Dariusz Kuźniak (37 lat, Warszawa) - bezrobotny szef kuchni; specjalność - kuchnia fusion
- Ewa Malika Szyc-Juchnowicz (39 lat, Gdynia) - szef kuchni w swojej restauracji MALIKA; specjalność - kuchnia śródziemnomorska i francuska
- Liliana Filipiak (29 lat, Łódź) - szef kuchni w swojej restauracji LILI; specjalność - kuchnia autorska
- Bartłomiej Krężel (32 lata, Głogów) - szef kuchni w restauracji PREZZO; specjalność - kuchnia europejska z akcentem kuchni francuskiej
- Marcin Piotrowski (35 lat, Warszawa) - nauczyciel w stołecznej szkole gastronomicznej; specjalność - kuchnia nowoczesna
- Robert Świątek (39 lat, Groblice ) - szef kuchni w Pałacu Aleksandrów; specjalność - kuchnia domowa
- Martin Gimenez Castro (30 lat, Piaseczno) - szef kuchni w restauracji HOŻA by Mondovino; specjalność - kuchnia Ameryki Południowej
- Bartosz Musiał (23 lata, Wrzosowa) - kucharz w resturacji TOPOLLINO; specjalność - kuchnia włoska i azjatycka
- Piotr Ogiński (26 lat, Liverpool) - Sous Chef w restauracji śródziemnomorskiej „Ego” w Liverpoolu; specjalność - kuchnie: tajska, włoska, francuska, hiszpańska
- Piotr Ślusarz (26 lat, Gdańsk) - szef zmiany w sopockim hotelu Sheraton; specjalność - kuchnia modernistyczna i europejska
- Sylwester Lis (37 lat, Zakopane) - szef kuchni w hotelu Bukovina w Bukowinie Tatrzańskiej; specjalność - kuchnia autorska (głównie polska)
- Sylwia Sztandera (28 lat, Brzeziny) - szef kuchni w łódzkiej restauracji "Strefa Smaków"; specjalność - kuchnia polska i francuska
- Paulina Trygar (28 lat, Wróblik Szlachecki) - kucharz w Sieniawa Pałac Hotel; specjalność - kuchnia polska i śródziemnomorska
Drugi odcinek "TOP Chef" już w środę, 18 września, o godz. 20.35 w Polsacie!
* Jesteśmy też na Facebooku! Dołącz do nas!* Teleshow.pl na Facebooku
* W tym temacie: Ewa Wachowicz: od miss do gwiazdy telewizji*
Zobacz także:
[
Jurorka znowu pokazała za dużo! Czy to jest jeszcze sexy?! ]( http://teleshow.pl/gid,13387625,img,13387656,kat,,sid,144,title,Najwiekszy-wygrany-Bitwy-na-glosy-biust-Wegorzewskiej,galeria.html )
[
Tancerki „Tańca z gwiazdami” mówią całą prawdę o programie ]( http://teleshow.pl/gid,13400409,img,13400439,kat,,title,Tancerki-Tanca-z-gwiazdami-mowia-cala-prawde,galeria.html )
[
Takiej jej nie znacie! Czy Kożuchowska wolałaby ukryć te zdjęcia? ]( http://teleshow.wp.pl/malgorzata-kozuchowska-takiej-jej-nie-znacie-6026604057236609g )
[
Bohaterowie „I kto to mówi” 20 lat później ]( http://film.wp.pl/zobacz-jak-sie-zmienili-bohaterowie-komedii-i-kto-to-mowi-6025275548005505g )