To był prawdziwy kuchenny koszmar! Robaki, móżdżki, skorpiony - to z nich miały powstać rarytasy!
Kuchenne obrzydliwości
None
Czegoś takiego jeszcze nie było! Robaki, mózgi, skorpiony, grasice... o tych produktach raczej mało kto myśli w kategorii jedzenia, a jednak to właśnie z nich uczestnicy programu "Top Chef" musieli skomponować zachwycające dania.
Jak można było przewidzieć, to zadanie większość kucharzy zgodnie uznała za najtrudniejsze. W końcu mało kto miał okazję w przeszłości próbować karaczanów, a co dopiero na nich pracować!
Kuchenne koszmary, jak nazwano te osobliwe produkty, dla wielu były jednym z najbardziej obrzydliwych doświadczeń. Byli tacy, którzy nie odważyli się wziąć przyrządzonych przez siebie potraw do ust! Choć smakosze chrupiących szarańczy, o dziwo, również się znaleźli.
Zobaczcie, przed jakim wyzwaniem stanęli uczestnicy programu "Top Chef'!
KŻ/AOS