WAŻNE
TERAZ

Rosja: samolot zniknął z radarów. Na pokładzie kilkadziesiąt osób

"Polski turniej wypieków": Skrzynecka powraca! Razem z Gąsowskim

Wykorzystano prawie 1000 jaj, 160 kostek masła, 30 litrów śmietany i 20 kg czekolady. Tyle produktów potrzebowali uczestnicy drugiego sezonu programu "Polski turniej wypieków". Rywalizacja była tym większa, im bliżej było do finału. Kto zwyciężył i jak smakowały turniejowe wypieki, tego dowiemy się już we wrześniu na antenie TLC. A póki co, zobaczcie, co działo się na planie programu!

"Polski turniej wypieków": Skrzynecka powraca! Razem z Gąsowskim
Źródło zdjęć: © TLC

/ 16Tak wyglądała praca na planie nowego sezonu

Obraz
© TLC

Wykorzystano prawie 1000 jaj, 160 kostek masła, 30 litrów śmietany i 20 kg czekolady. Tyle produktów potrzebowali uczestnicy drugiego sezonu programu *"Polski turniej wypieków". Rywalizacja była tym większa, im bliżej było do finału. Zmagania finałowej dziesiątki widzowie będą mogli śledzić już niebawem. Zdjęcia nagrywane były w Szczawnicy, Strzelinku koło Słupska i Toruniu. Gospodarzami programu zostali Katarzyna Skrzynecka, która zastąpiła Martę Grycan i Piotr Gąsowski. Zgrany duet, świetnie znany publiczności z "Tańca z gwiazdami", sprawdził się w roli przewodników po świecie słodkości oraz recenzentów przygotowanych dzieł. Na czym polega program? Zawodnicy z całej Polski, wybrani podczas
castingów, rywalizują ze sobą przygotowując w każdym z odcinków różnorodne wypieki. Drugi sezon składać się będzie z siedmiu 60-minutowych odcinków. Zmierzenie się z osiągnięciami światowego cukiernictwa, takimi jak makaroniki czy tort croquembouche, nie należało do łatwych i prostych zadań. Jednak najtrudniejsze okazało się przygotowanie autorskiego dzieła. Wymagało to od uczestników wiele odwagi i doskonałego kunsztu. Wszystkie wypieki były oceniane przez jurorów, którzy są ekspertami w dziedzinie cukiernictwa: Bożenę Sikoń i Tomasza Dekera. Jak zdradziła ekipa produkcyjna turnieju, największym wyzwaniem dla realizatorów był burzowy dzień, gdy zdjęcia były dosłownie przerywane piorunami. Wówczas kreatywnością wykazali się prowadzący, którzy dla "rozładowania atmosfery" na bieżąco wymyślali i śpiewali piosenki. Kto zwyciężył i jak smakowały turniejowe wypieki, tego dowiemy się już we wrześniu na antenie TLC. A póki co, zobaczcie, co działo się na planie programu!
*

AR/AOS

Zmień swoje życie z Ewą Chodakowską! * Jesteśmy też na Facebooku! Dołącz do nas!* Teleshow.pl na Facebooku

Zobacz także:

[

Obraz

Szostak niejadkiem? Tego nikt się nie spodziewał! ]( http://teleshow.pl/gid,15443786,img,15443818,kat,1024837,title,Karolina-Szostak-apetyczna-gwiazda-kiedys-byla-niejadkiem,galeria.html )
[

Obraz

Jej twarz ewoluowała! Tori Spelling jak kameleon! ]( http://teleshow.pl/gid,14494181,img,14494231,kat,1024839,title,Tori-Spelling-Jej-twarz-ewoluuje,galeria.html )

/ 16Tak wyglądała praca na planie nowego sezonu

Obraz
© TLC

Wykorzystano prawie 1000 jaj, 160 kostek masła, 30 litrów śmietany i 20 kg czekolady. Tyle produktów potrzebowali uczestnicy drugiego sezonu programu "Polski turniej wypieków". Rywalizacja była tym większa, im bliżej było do finału.

Zmagania finałowej dziesiątki widzowie będą mogli śledzić już niebawem. Zdjęcia nagrywane były w Szczawnicy, Strzelinku koło Słupska i Toruniu. Gospodarzami programu zostali Katarzyna Skrzynecka, która zastąpiła Martę Grycan i Piotr Gąsowski. Zgrany duet, świetnie znany publiczności z "Tańca z gwiazdami", sprawdził się w roli przewodników po świecie słodkości oraz recenzentów przygotowanych dzieł.

Na czym polega program? Zawodnicy z całej Polski, wybrani podczas castingów, rywalizują ze sobą przygotowując w każdym z odcinków różnorodne wypieki. Drugi sezon składać się będzie z siedmiu 60-minutowych odcinków.

Zmierzenie się z osiągnięciami światowego cukiernictwa, takimi jak makaroniki czy tort croquembouche, nie należało do łatwych i prostych zadań. Jednak najtrudniejsze okazało się przygotowanie autorskiego dzieła. Wymagało to od uczestników wiele odwagi i doskonałego kunsztu.

Wszystkie wypieki były oceniane przez jurorów, którzy są ekspertami w dziedzinie cukiernictwa: Bożenę Sikoń i Tomasza Dekera.

Jak zdradziła ekipa produkcyjna turnieju, największym wyzwaniem dla realizatorów był burzowy dzień, gdy zdjęcia były dosłownie przerywane piorunami. Wówczas kreatywnością wykazali się prowadzący, którzy dla "rozładowania atmosfery" na bieżąco wymyślali i śpiewali piosenki.

Kto zwyciężył i jak smakowały turniejowe wypieki, tego dowiemy się już we wrześniu na antenie TLC. A póki co, zobaczcie, co działo się na planie programu!

Zmień swoje życie z Ewą Chodakowską! * Jesteśmy też na Facebooku! Dołącz do nas!* Teleshow.pl na Facebooku

Zobacz także:

[

Obraz

Szostak niejadkiem? Tego nikt się nie spodziewał! ]( http://teleshow.pl/gid,15443786,img,15443818,kat,1024837,title,Karolina-Szostak-apetyczna-gwiazda-kiedys-byla-niejadkiem,galeria.html )
[

Obraz

Jej twarz ewoluowała! Tori Spelling jak kameleon! ]( http://teleshow.pl/gid,14494181,img,14494231,kat,1024839,title,Tori-Spelling-Jej-twarz-ewoluuje,galeria.html )

/ 16Tak wyglądała praca na planie nowego sezonu

Obraz
© TLC

Wykorzystano prawie 1000 jaj, 160 kostek masła, 30 litrów śmietany i 20 kg czekolady. Tyle produktów potrzebowali uczestnicy drugiego sezonu programu "Polski turniej wypieków". Rywalizacja była tym większa, im bliżej było do finału.

Zmagania finałowej dziesiątki widzowie będą mogli śledzić już niebawem. Zdjęcia nagrywane były w Szczawnicy, Strzelinku koło Słupska i Toruniu. Gospodarzami programu zostali Katarzyna Skrzynecka, która zastąpiła Martę Grycan i Piotr Gąsowski. Zgrany duet, świetnie znany publiczności z "Tańca z gwiazdami", sprawdził się w roli przewodników po świecie słodkości oraz recenzentów przygotowanych dzieł.

Na czym polega program? Zawodnicy z całej Polski, wybrani podczas castingów, rywalizują ze sobą przygotowując w każdym z odcinków różnorodne wypieki. Drugi sezon składać się będzie z siedmiu 60-minutowych odcinków.

Zmierzenie się z osiągnięciami światowego cukiernictwa, takimi jak makaroniki czy tort croquembouche, nie należało do łatwych i prostych zadań. Jednak najtrudniejsze okazało się przygotowanie autorskiego dzieła. Wymagało to od uczestników wiele odwagi i doskonałego kunsztu.

Wszystkie wypieki były oceniane przez jurorów, którzy są ekspertami w dziedzinie cukiernictwa: Bożenę Sikoń i Tomasza Dekera.

Jak zdradziła ekipa produkcyjna turnieju, największym wyzwaniem dla realizatorów był burzowy dzień, gdy zdjęcia były dosłownie przerywane piorunami. Wówczas kreatywnością wykazali się prowadzący, którzy dla "rozładowania atmosfery" na bieżąco wymyślali i śpiewali piosenki.

Kto zwyciężył i jak smakowały turniejowe wypieki, tego dowiemy się już we wrześniu na antenie TLC. A póki co, zobaczcie, co działo się na planie programu!

Zmień swoje życie z Ewą Chodakowską! * Jesteśmy też na Facebooku! Dołącz do nas!* Teleshow.pl na Facebooku

Zobacz także:

[

Obraz

Szostak niejadkiem? Tego nikt się nie spodziewał! ]( http://teleshow.pl/gid,15443786,img,15443818,kat,1024837,title,Karolina-Szostak-apetyczna-gwiazda-kiedys-byla-niejadkiem,galeria.html )
[

Obraz

Jej twarz ewoluowała! Tori Spelling jak kameleon! ]( http://teleshow.pl/gid,14494181,img,14494231,kat,1024839,title,Tori-Spelling-Jej-twarz-ewoluuje,galeria.html )

/ 16Tak wyglądała praca na planie nowego sezonu

Obraz
© TLC

Wykorzystano prawie 1000 jaj, 160 kostek masła, 30 litrów śmietany i 20 kg czekolady. Tyle produktów potrzebowali uczestnicy drugiego sezonu programu "Polski turniej wypieków". Rywalizacja była tym większa, im bliżej było do finału.

Zmagania finałowej dziesiątki widzowie będą mogli śledzić już niebawem. Zdjęcia nagrywane były w Szczawnicy, Strzelinku koło Słupska i Toruniu. Gospodarzami programu zostali Katarzyna Skrzynecka, która zastąpiła Martę Grycan i Piotr Gąsowski. Zgrany duet, świetnie znany publiczności z "Tańca z gwiazdami", sprawdził się w roli przewodników po świecie słodkości oraz recenzentów przygotowanych dzieł.

Na czym polega program? Zawodnicy z całej Polski, wybrani podczas castingów, rywalizują ze sobą przygotowując w każdym z odcinków różnorodne wypieki. Drugi sezon składać się będzie z siedmiu 60-minutowych odcinków.

Zmierzenie się z osiągnięciami światowego cukiernictwa, takimi jak makaroniki czy tort croquembouche, nie należało do łatwych i prostych zadań. Jednak najtrudniejsze okazało się przygotowanie autorskiego dzieła. Wymagało to od uczestników wiele odwagi i doskonałego kunsztu.

Wszystkie wypieki były oceniane przez jurorów, którzy są ekspertami w dziedzinie cukiernictwa: Bożenę Sikoń i Tomasza Dekera.

Jak zdradziła ekipa produkcyjna turnieju, największym wyzwaniem dla realizatorów był burzowy dzień, gdy zdjęcia były dosłownie przerywane piorunami. Wówczas kreatywnością wykazali się prowadzący, którzy dla "rozładowania atmosfery" na bieżąco wymyślali i śpiewali piosenki.

Kto zwyciężył i jak smakowały turniejowe wypieki, tego dowiemy się już we wrześniu na antenie TLC. A póki co, zobaczcie, co działo się na planie programu!

Zmień swoje życie z Ewą Chodakowską! * Jesteśmy też na Facebooku! Dołącz do nas!* Teleshow.pl na Facebooku

Zobacz także:

[

Obraz

Szostak niejadkiem? Tego nikt się nie spodziewał! ]( http://teleshow.pl/gid,15443786,img,15443818,kat,1024837,title,Karolina-Szostak-apetyczna-gwiazda-kiedys-byla-niejadkiem,galeria.html )
[

Obraz

Jej twarz ewoluowała! Tori Spelling jak kameleon! ]( http://teleshow.pl/gid,14494181,img,14494231,kat,1024839,title,Tori-Spelling-Jej-twarz-ewoluuje,galeria.html )

/ 16Tak wyglądała praca na planie nowego sezonu

Obraz
© TLC

Wykorzystano prawie 1000 jaj, 160 kostek masła, 30 litrów śmietany i 20 kg czekolady. Tyle produktów potrzebowali uczestnicy drugiego sezonu programu "Polski turniej wypieków". Rywalizacja była tym większa, im bliżej było do finału.

Zmagania finałowej dziesiątki widzowie będą mogli śledzić już niebawem. Zdjęcia nagrywane były w Szczawnicy, Strzelinku koło Słupska i Toruniu. Gospodarzami programu zostali Katarzyna Skrzynecka, która zastąpiła Martę Grycan i Piotr Gąsowski. Zgrany duet, świetnie znany publiczności z "Tańca z gwiazdami", sprawdził się w roli przewodników po świecie słodkości oraz recenzentów przygotowanych dzieł.

Na czym polega program? Zawodnicy z całej Polski, wybrani podczas castingów, rywalizują ze sobą przygotowując w każdym z odcinków różnorodne wypieki. Drugi sezon składać się będzie z siedmiu 60-minutowych odcinków.

Zmierzenie się z osiągnięciami światowego cukiernictwa, takimi jak makaroniki czy tort croquembouche, nie należało do łatwych i prostych zadań. Jednak najtrudniejsze okazało się przygotowanie autorskiego dzieła. Wymagało to od uczestników wiele odwagi i doskonałego kunsztu.

Wszystkie wypieki były oceniane przez jurorów, którzy są ekspertami w dziedzinie cukiernictwa: Bożenę Sikoń i Tomasza Dekera.

Jak zdradziła ekipa produkcyjna turnieju, największym wyzwaniem dla realizatorów był burzowy dzień, gdy zdjęcia były dosłownie przerywane piorunami. Wówczas kreatywnością wykazali się prowadzący, którzy dla "rozładowania atmosfery" na bieżąco wymyślali i śpiewali piosenki.

Kto zwyciężył i jak smakowały turniejowe wypieki, tego dowiemy się już we wrześniu na antenie TLC. A póki co, zobaczcie, co działo się na planie programu!

Zmień swoje życie z Ewą Chodakowską! * Jesteśmy też na Facebooku! Dołącz do nas!* Teleshow.pl na Facebooku

Zobacz także:

[

Obraz

Szostak niejadkiem? Tego nikt się nie spodziewał! ]( http://teleshow.pl/gid,15443786,img,15443818,kat,1024837,title,Karolina-Szostak-apetyczna-gwiazda-kiedys-byla-niejadkiem,galeria.html )
[

Obraz

Jej twarz ewoluowała! Tori Spelling jak kameleon! ]( http://teleshow.pl/gid,14494181,img,14494231,kat,1024839,title,Tori-Spelling-Jej-twarz-ewoluuje,galeria.html )

/ 16Tak wyglądała praca na planie nowego sezonu

Obraz
© TLC

Wykorzystano prawie 1000 jaj, 160 kostek masła, 30 litrów śmietany i 20 kg czekolady. Tyle produktów potrzebowali uczestnicy drugiego sezonu programu "Polski turniej wypieków". Rywalizacja była tym większa, im bliżej było do finału.

Zmagania finałowej dziesiątki widzowie będą mogli śledzić już niebawem. Zdjęcia nagrywane były w Szczawnicy, Strzelinku koło Słupska i Toruniu. Gospodarzami programu zostali Katarzyna Skrzynecka, która zastąpiła Martę Grycan i Piotr Gąsowski. Zgrany duet, świetnie znany publiczności z "Tańca z gwiazdami", sprawdził się w roli przewodników po świecie słodkości oraz recenzentów przygotowanych dzieł.

Na czym polega program? Zawodnicy z całej Polski, wybrani podczas castingów, rywalizują ze sobą przygotowując w każdym z odcinków różnorodne wypieki. Drugi sezon składać się będzie z siedmiu 60-minutowych odcinków.

Zmierzenie się z osiągnięciami światowego cukiernictwa, takimi jak makaroniki czy tort croquembouche, nie należało do łatwych i prostych zadań. Jednak najtrudniejsze okazało się przygotowanie autorskiego dzieła. Wymagało to od uczestników wiele odwagi i doskonałego kunsztu.

Wszystkie wypieki były oceniane przez jurorów, którzy są ekspertami w dziedzinie cukiernictwa: Bożenę Sikoń i Tomasza Dekera.

Jak zdradziła ekipa produkcyjna turnieju, największym wyzwaniem dla realizatorów był burzowy dzień, gdy zdjęcia były dosłownie przerywane piorunami. Wówczas kreatywnością wykazali się prowadzący, którzy dla "rozładowania atmosfery" na bieżąco wymyślali i śpiewali piosenki.

Kto zwyciężył i jak smakowały turniejowe wypieki, tego dowiemy się już we wrześniu na antenie TLC. A póki co, zobaczcie, co działo się na planie programu!

Zmień swoje życie z Ewą Chodakowską! * Jesteśmy też na Facebooku! Dołącz do nas!* Teleshow.pl na Facebooku

Zobacz także:

[

Obraz

Szostak niejadkiem? Tego nikt się nie spodziewał! ]( http://teleshow.pl/gid,15443786,img,15443818,kat,1024837,title,Karolina-Szostak-apetyczna-gwiazda-kiedys-byla-niejadkiem,galeria.html )
[

Obraz

Jej twarz ewoluowała! Tori Spelling jak kameleon! ]( http://teleshow.pl/gid,14494181,img,14494231,kat,1024839,title,Tori-Spelling-Jej-twarz-ewoluuje,galeria.html )

/ 16Tak wyglądała praca na planie nowego sezonu

Obraz
© TLC

Wykorzystano prawie 1000 jaj, 160 kostek masła, 30 litrów śmietany i 20 kg czekolady. Tyle produktów potrzebowali uczestnicy drugiego sezonu programu "Polski turniej wypieków". Rywalizacja była tym większa, im bliżej było do finału.

Zmagania finałowej dziesiątki widzowie będą mogli śledzić już niebawem. Zdjęcia nagrywane były w Szczawnicy, Strzelinku koło Słupska i Toruniu. Gospodarzami programu zostali Katarzyna Skrzynecka, która zastąpiła Martę Grycan i Piotr Gąsowski. Zgrany duet, świetnie znany publiczności z "Tańca z gwiazdami", sprawdził się w roli przewodników po świecie słodkości oraz recenzentów przygotowanych dzieł.

Na czym polega program? Zawodnicy z całej Polski, wybrani podczas castingów, rywalizują ze sobą przygotowując w każdym z odcinków różnorodne wypieki. Drugi sezon składać się będzie z siedmiu 60-minutowych odcinków.

Zmierzenie się z osiągnięciami światowego cukiernictwa, takimi jak makaroniki czy tort croquembouche, nie należało do łatwych i prostych zadań. Jednak najtrudniejsze okazało się przygotowanie autorskiego dzieła. Wymagało to od uczestników wiele odwagi i doskonałego kunsztu.

Wszystkie wypieki były oceniane przez jurorów, którzy są ekspertami w dziedzinie cukiernictwa: Bożenę Sikoń i Tomasza Dekera.

Jak zdradziła ekipa produkcyjna turnieju, największym wyzwaniem dla realizatorów był burzowy dzień, gdy zdjęcia były dosłownie przerywane piorunami. Wówczas kreatywnością wykazali się prowadzący, którzy dla "rozładowania atmosfery" na bieżąco wymyślali i śpiewali piosenki.

Kto zwyciężył i jak smakowały turniejowe wypieki, tego dowiemy się już we wrześniu na antenie TLC. A póki co, zobaczcie, co działo się na planie programu!

Zmień swoje życie z Ewą Chodakowską! * Jesteśmy też na Facebooku! Dołącz do nas!* Teleshow.pl na Facebooku

Zobacz także:

[

Obraz

Szostak niejadkiem? Tego nikt się nie spodziewał! ]( http://teleshow.pl/gid,15443786,img,15443818,kat,1024837,title,Karolina-Szostak-apetyczna-gwiazda-kiedys-byla-niejadkiem,galeria.html )
[

Obraz

Jej twarz ewoluowała! Tori Spelling jak kameleon! ]( http://teleshow.pl/gid,14494181,img,14494231,kat,1024839,title,Tori-Spelling-Jej-twarz-ewoluuje,galeria.html )

/ 16Tak wyglądała praca na planie nowego sezonu

Obraz
© TLC

Wykorzystano prawie 1000 jaj, 160 kostek masła, 30 litrów śmietany i 20 kg czekolady. Tyle produktów potrzebowali uczestnicy drugiego sezonu programu "Polski turniej wypieków". Rywalizacja była tym większa, im bliżej było do finału.

Zmagania finałowej dziesiątki widzowie będą mogli śledzić już niebawem. Zdjęcia nagrywane były w Szczawnicy, Strzelinku koło Słupska i Toruniu. Gospodarzami programu zostali Katarzyna Skrzynecka, która zastąpiła Martę Grycan i Piotr Gąsowski. Zgrany duet, świetnie znany publiczności z "Tańca z gwiazdami", sprawdził się w roli przewodników po świecie słodkości oraz recenzentów przygotowanych dzieł.

Na czym polega program? Zawodnicy z całej Polski, wybrani podczas castingów, rywalizują ze sobą przygotowując w każdym z odcinków różnorodne wypieki. Drugi sezon składać się będzie z siedmiu 60-minutowych odcinków.

Zmierzenie się z osiągnięciami światowego cukiernictwa, takimi jak makaroniki czy tort croquembouche, nie należało do łatwych i prostych zadań. Jednak najtrudniejsze okazało się przygotowanie autorskiego dzieła. Wymagało to od uczestników wiele odwagi i doskonałego kunsztu.

Wszystkie wypieki były oceniane przez jurorów, którzy są ekspertami w dziedzinie cukiernictwa: Bożenę Sikoń i Tomasza Dekera.

Jak zdradziła ekipa produkcyjna turnieju, największym wyzwaniem dla realizatorów był burzowy dzień, gdy zdjęcia były dosłownie przerywane piorunami. Wówczas kreatywnością wykazali się prowadzący, którzy dla "rozładowania atmosfery" na bieżąco wymyślali i śpiewali piosenki.

Kto zwyciężył i jak smakowały turniejowe wypieki, tego dowiemy się już we wrześniu na antenie TLC. A póki co, zobaczcie, co działo się na planie programu!

Zmień swoje życie z Ewą Chodakowską! * Jesteśmy też na Facebooku! Dołącz do nas!* Teleshow.pl na Facebooku

Zobacz także:

[

Obraz

Szostak niejadkiem? Tego nikt się nie spodziewał! ]( http://teleshow.pl/gid,15443786,img,15443818,kat,1024837,title,Karolina-Szostak-apetyczna-gwiazda-kiedys-byla-niejadkiem,galeria.html )
[

Obraz

Jej twarz ewoluowała! Tori Spelling jak kameleon! ]( http://teleshow.pl/gid,14494181,img,14494231,kat,1024839,title,Tori-Spelling-Jej-twarz-ewoluuje,galeria.html )

/ 16Tak wyglądała praca na planie nowego sezonu

Obraz
© TLC

Wykorzystano prawie 1000 jaj, 160 kostek masła, 30 litrów śmietany i 20 kg czekolady. Tyle produktów potrzebowali uczestnicy drugiego sezonu programu "Polski turniej wypieków". Rywalizacja była tym większa, im bliżej było do finału.

Zmagania finałowej dziesiątki widzowie będą mogli śledzić już niebawem. Zdjęcia nagrywane były w Szczawnicy, Strzelinku koło Słupska i Toruniu. Gospodarzami programu zostali Katarzyna Skrzynecka, która zastąpiła Martę Grycan i Piotr Gąsowski. Zgrany duet, świetnie znany publiczności z "Tańca z gwiazdami", sprawdził się w roli przewodników po świecie słodkości oraz recenzentów przygotowanych dzieł.

Na czym polega program? Zawodnicy z całej Polski, wybrani podczas castingów, rywalizują ze sobą przygotowując w każdym z odcinków różnorodne wypieki. Drugi sezon składać się będzie z siedmiu 60-minutowych odcinków.

Zmierzenie się z osiągnięciami światowego cukiernictwa, takimi jak makaroniki czy tort croquembouche, nie należało do łatwych i prostych zadań. Jednak najtrudniejsze okazało się przygotowanie autorskiego dzieła. Wymagało to od uczestników wiele odwagi i doskonałego kunsztu.

Wszystkie wypieki były oceniane przez jurorów, którzy są ekspertami w dziedzinie cukiernictwa: Bożenę Sikoń i Tomasza Dekera.

Jak zdradziła ekipa produkcyjna turnieju, największym wyzwaniem dla realizatorów był burzowy dzień, gdy zdjęcia były dosłownie przerywane piorunami. Wówczas kreatywnością wykazali się prowadzący, którzy dla "rozładowania atmosfery" na bieżąco wymyślali i śpiewali piosenki.

Kto zwyciężył i jak smakowały turniejowe wypieki, tego dowiemy się już we wrześniu na antenie TLC. A póki co, zobaczcie, co działo się na planie programu!

Zmień swoje życie z Ewą Chodakowską! * Jesteśmy też na Facebooku! Dołącz do nas!* Teleshow.pl na Facebooku

Zobacz także:

[

Obraz

Szostak niejadkiem? Tego nikt się nie spodziewał! ]( http://teleshow.pl/gid,15443786,img,15443818,kat,1024837,title,Karolina-Szostak-apetyczna-gwiazda-kiedys-byla-niejadkiem,galeria.html )
[

Obraz

Jej twarz ewoluowała! Tori Spelling jak kameleon! ]( http://teleshow.pl/gid,14494181,img,14494231,kat,1024839,title,Tori-Spelling-Jej-twarz-ewoluuje,galeria.html )

10 / 16Tak wyglądała praca na planie nowego sezonu

Obraz
© TLC

Wykorzystano prawie 1000 jaj, 160 kostek masła, 30 litrów śmietany i 20 kg czekolady. Tyle produktów potrzebowali uczestnicy drugiego sezonu programu "Polski turniej wypieków". Rywalizacja była tym większa, im bliżej było do finału.

Zmagania finałowej dziesiątki widzowie będą mogli śledzić już niebawem. Zdjęcia nagrywane były w Szczawnicy, Strzelinku koło Słupska i Toruniu. Gospodarzami programu zostali Katarzyna Skrzynecka, która zastąpiła Martę Grycan i Piotr Gąsowski. Zgrany duet, świetnie znany publiczności z "Tańca z gwiazdami", sprawdził się w roli przewodników po świecie słodkości oraz recenzentów przygotowanych dzieł.

Na czym polega program? Zawodnicy z całej Polski, wybrani podczas castingów, rywalizują ze sobą przygotowując w każdym z odcinków różnorodne wypieki. Drugi sezon składać się będzie z siedmiu 60-minutowych odcinków.

Zmierzenie się z osiągnięciami światowego cukiernictwa, takimi jak makaroniki czy tort croquembouche, nie należało do łatwych i prostych zadań. Jednak najtrudniejsze okazało się przygotowanie autorskiego dzieła. Wymagało to od uczestników wiele odwagi i doskonałego kunsztu.

Wszystkie wypieki były oceniane przez jurorów, którzy są ekspertami w dziedzinie cukiernictwa: Bożenę Sikoń i Tomasza Dekera.

Jak zdradziła ekipa produkcyjna turnieju, największym wyzwaniem dla realizatorów był burzowy dzień, gdy zdjęcia były dosłownie przerywane piorunami. Wówczas kreatywnością wykazali się prowadzący, którzy dla "rozładowania atmosfery" na bieżąco wymyślali i śpiewali piosenki.

Kto zwyciężył i jak smakowały turniejowe wypieki, tego dowiemy się już we wrześniu na antenie TLC. A póki co, zobaczcie, co działo się na planie programu!

Zmień swoje życie z Ewą Chodakowską! * Jesteśmy też na Facebooku! Dołącz do nas!* Teleshow.pl na Facebooku

Zobacz także:

[

Obraz

Szostak niejadkiem? Tego nikt się nie spodziewał! ]( http://teleshow.pl/gid,15443786,img,15443818,kat,1024837,title,Karolina-Szostak-apetyczna-gwiazda-kiedys-byla-niejadkiem,galeria.html )
[

Obraz

Jej twarz ewoluowała! Tori Spelling jak kameleon! ]( http://teleshow.pl/gid,14494181,img,14494231,kat,1024839,title,Tori-Spelling-Jej-twarz-ewoluuje,galeria.html )

11 / 16Tak wyglądała praca na planie nowego sezonu

Obraz
© TLC

Wykorzystano prawie 1000 jaj, 160 kostek masła, 30 litrów śmietany i 20 kg czekolady. Tyle produktów potrzebowali uczestnicy drugiego sezonu programu "Polski turniej wypieków". Rywalizacja była tym większa, im bliżej było do finału.

Zmagania finałowej dziesiątki widzowie będą mogli śledzić już niebawem. Zdjęcia nagrywane były w Szczawnicy, Strzelinku koło Słupska i Toruniu. Gospodarzami programu zostali Katarzyna Skrzynecka, która zastąpiła Martę Grycan i Piotr Gąsowski. Zgrany duet, świetnie znany publiczności z "Tańca z gwiazdami", sprawdził się w roli przewodników po świecie słodkości oraz recenzentów przygotowanych dzieł.

Na czym polega program? Zawodnicy z całej Polski, wybrani podczas castingów, rywalizują ze sobą przygotowując w każdym z odcinków różnorodne wypieki. Drugi sezon składać się będzie z siedmiu 60-minutowych odcinków.

Zmierzenie się z osiągnięciami światowego cukiernictwa, takimi jak makaroniki czy tort croquembouche, nie należało do łatwych i prostych zadań. Jednak najtrudniejsze okazało się przygotowanie autorskiego dzieła. Wymagało to od uczestników wiele odwagi i doskonałego kunsztu.

Wszystkie wypieki były oceniane przez jurorów, którzy są ekspertami w dziedzinie cukiernictwa: Bożenę Sikoń i Tomasza Dekera.

Jak zdradziła ekipa produkcyjna turnieju, największym wyzwaniem dla realizatorów był burzowy dzień, gdy zdjęcia były dosłownie przerywane piorunami. Wówczas kreatywnością wykazali się prowadzący, którzy dla "rozładowania atmosfery" na bieżąco wymyślali i śpiewali piosenki.

Kto zwyciężył i jak smakowały turniejowe wypieki, tego dowiemy się już we wrześniu na antenie TLC. A póki co, zobaczcie, co działo się na planie programu!

Zmień swoje życie z Ewą Chodakowską! * Jesteśmy też na Facebooku! Dołącz do nas!* Teleshow.pl na Facebooku

Zobacz także:

[

Obraz

Szostak niejadkiem? Tego nikt się nie spodziewał! ]( http://teleshow.pl/gid,15443786,img,15443818,kat,1024837,title,Karolina-Szostak-apetyczna-gwiazda-kiedys-byla-niejadkiem,galeria.html )
[

Obraz

Jej twarz ewoluowała! Tori Spelling jak kameleon! ]( http://teleshow.pl/gid,14494181,img,14494231,kat,1024839,title,Tori-Spelling-Jej-twarz-ewoluuje,galeria.html )

12 / 16Tak wyglądała praca na planie nowego sezonu

Obraz
© TLC

Wykorzystano prawie 1000 jaj, 160 kostek masła, 30 litrów śmietany i 20 kg czekolady. Tyle produktów potrzebowali uczestnicy drugiego sezonu programu "Polski turniej wypieków". Rywalizacja była tym większa, im bliżej było do finału.

Zmagania finałowej dziesiątki widzowie będą mogli śledzić już niebawem. Zdjęcia nagrywane były w Szczawnicy, Strzelinku koło Słupska i Toruniu. Gospodarzami programu zostali Katarzyna Skrzynecka, która zastąpiła Martę Grycan i Piotr Gąsowski. Zgrany duet, świetnie znany publiczności z "Tańca z gwiazdami", sprawdził się w roli przewodników po świecie słodkości oraz recenzentów przygotowanych dzieł.

Na czym polega program? Zawodnicy z całej Polski, wybrani podczas castingów, rywalizują ze sobą przygotowując w każdym z odcinków różnorodne wypieki. Drugi sezon składać się będzie z siedmiu 60-minutowych odcinków.

Zmierzenie się z osiągnięciami światowego cukiernictwa, takimi jak makaroniki czy tort croquembouche, nie należało do łatwych i prostych zadań. Jednak najtrudniejsze okazało się przygotowanie autorskiego dzieła. Wymagało to od uczestników wiele odwagi i doskonałego kunsztu.

Wszystkie wypieki były oceniane przez jurorów, którzy są ekspertami w dziedzinie cukiernictwa: Bożenę Sikoń i Tomasza Dekera.

Jak zdradziła ekipa produkcyjna turnieju, największym wyzwaniem dla realizatorów był burzowy dzień, gdy zdjęcia były dosłownie przerywane piorunami. Wówczas kreatywnością wykazali się prowadzący, którzy dla "rozładowania atmosfery" na bieżąco wymyślali i śpiewali piosenki.

Kto zwyciężył i jak smakowały turniejowe wypieki, tego dowiemy się już we wrześniu na antenie TLC. A póki co, zobaczcie, co działo się na planie programu!

Zmień swoje życie z Ewą Chodakowską! * Jesteśmy też na Facebooku! Dołącz do nas!* Teleshow.pl na Facebooku

Zobacz także:

[

Obraz

Szostak niejadkiem? Tego nikt się nie spodziewał! ]( http://teleshow.pl/gid,15443786,img,15443818,kat,1024837,title,Karolina-Szostak-apetyczna-gwiazda-kiedys-byla-niejadkiem,galeria.html )
[

Obraz

Jej twarz ewoluowała! Tori Spelling jak kameleon! ]( http://teleshow.pl/gid,14494181,img,14494231,kat,1024839,title,Tori-Spelling-Jej-twarz-ewoluuje,galeria.html )

13 / 16Tak wyglądała praca na planie nowego sezonu

Obraz
© TLC

Wykorzystano prawie 1000 jaj, 160 kostek masła, 30 litrów śmietany i 20 kg czekolady. Tyle produktów potrzebowali uczestnicy drugiego sezonu programu "Polski turniej wypieków". Rywalizacja była tym większa, im bliżej było do finału.

Zmagania finałowej dziesiątki widzowie będą mogli śledzić już niebawem. Zdjęcia nagrywane były w Szczawnicy, Strzelinku koło Słupska i Toruniu. Gospodarzami programu zostali Katarzyna Skrzynecka, która zastąpiła Martę Grycan i Piotr Gąsowski. Zgrany duet, świetnie znany publiczności z "Tańca z gwiazdami", sprawdził się w roli przewodników po świecie słodkości oraz recenzentów przygotowanych dzieł.

Na czym polega program? Zawodnicy z całej Polski, wybrani podczas castingów, rywalizują ze sobą przygotowując w każdym z odcinków różnorodne wypieki. Drugi sezon składać się będzie z siedmiu 60-minutowych odcinków.

Zmierzenie się z osiągnięciami światowego cukiernictwa, takimi jak makaroniki czy tort croquembouche, nie należało do łatwych i prostych zadań. Jednak najtrudniejsze okazało się przygotowanie autorskiego dzieła. Wymagało to od uczestników wiele odwagi i doskonałego kunsztu.

Wszystkie wypieki były oceniane przez jurorów, którzy są ekspertami w dziedzinie cukiernictwa: Bożenę Sikoń i Tomasza Dekera.

Jak zdradziła ekipa produkcyjna turnieju, największym wyzwaniem dla realizatorów był burzowy dzień, gdy zdjęcia były dosłownie przerywane piorunami. Wówczas kreatywnością wykazali się prowadzący, którzy dla "rozładowania atmosfery" na bieżąco wymyślali i śpiewali piosenki.

Kto zwyciężył i jak smakowały turniejowe wypieki, tego dowiemy się już we wrześniu na antenie TLC. A póki co, zobaczcie, co działo się na planie programu!

Zmień swoje życie z Ewą Chodakowską! * Jesteśmy też na Facebooku! Dołącz do nas!* Teleshow.pl na Facebooku

Zobacz także:

[

Obraz

Szostak niejadkiem? Tego nikt się nie spodziewał! ]( http://teleshow.pl/gid,15443786,img,15443818,kat,1024837,title,Karolina-Szostak-apetyczna-gwiazda-kiedys-byla-niejadkiem,galeria.html )
[

Obraz

Jej twarz ewoluowała! Tori Spelling jak kameleon! ]( http://teleshow.pl/gid,14494181,img,14494231,kat,1024839,title,Tori-Spelling-Jej-twarz-ewoluuje,galeria.html )

14 / 16Tak wyglądała praca na planie nowego sezonu

Obraz
© TLC

Wykorzystano prawie 1000 jaj, 160 kostek masła, 30 litrów śmietany i 20 kg czekolady. Tyle produktów potrzebowali uczestnicy drugiego sezonu programu "Polski turniej wypieków". Rywalizacja była tym większa, im bliżej było do finału.

Zmagania finałowej dziesiątki widzowie będą mogli śledzić już niebawem. Zdjęcia nagrywane były w Szczawnicy, Strzelinku koło Słupska i Toruniu. Gospodarzami programu zostali Katarzyna Skrzynecka, która zastąpiła Martę Grycan i Piotr Gąsowski. Zgrany duet, świetnie znany publiczności z "Tańca z gwiazdami", sprawdził się w roli przewodników po świecie słodkości oraz recenzentów przygotowanych dzieł.

Na czym polega program? Zawodnicy z całej Polski, wybrani podczas castingów, rywalizują ze sobą przygotowując w każdym z odcinków różnorodne wypieki. Drugi sezon składać się będzie z siedmiu 60-minutowych odcinków.

Zmierzenie się z osiągnięciami światowego cukiernictwa, takimi jak makaroniki czy tort croquembouche, nie należało do łatwych i prostych zadań. Jednak najtrudniejsze okazało się przygotowanie autorskiego dzieła. Wymagało to od uczestników wiele odwagi i doskonałego kunsztu.

Wszystkie wypieki były oceniane przez jurorów, którzy są ekspertami w dziedzinie cukiernictwa: Bożenę Sikoń i Tomasza Dekera.

Jak zdradziła ekipa produkcyjna turnieju, największym wyzwaniem dla realizatorów był burzowy dzień, gdy zdjęcia były dosłownie przerywane piorunami. Wówczas kreatywnością wykazali się prowadzący, którzy dla "rozładowania atmosfery" na bieżąco wymyślali i śpiewali piosenki.

Kto zwyciężył i jak smakowały turniejowe wypieki, tego dowiemy się już we wrześniu na antenie TLC. A póki co, zobaczcie, co działo się na planie programu!

Zmień swoje życie z Ewą Chodakowską! * Jesteśmy też na Facebooku! Dołącz do nas!* Teleshow.pl na Facebooku

Zobacz także:

[

Obraz

Szostak niejadkiem? Tego nikt się nie spodziewał! ]( http://teleshow.pl/gid,15443786,img,15443818,kat,1024837,title,Karolina-Szostak-apetyczna-gwiazda-kiedys-byla-niejadkiem,galeria.html )
[

Obraz

Jej twarz ewoluowała! Tori Spelling jak kameleon! ]( http://teleshow.pl/gid,14494181,img,14494231,kat,1024839,title,Tori-Spelling-Jej-twarz-ewoluuje,galeria.html )

15 / 16Tak wyglądała praca na planie nowego sezonu

Obraz
© TLC

Wykorzystano prawie 1000 jaj, 160 kostek masła, 30 litrów śmietany i 20 kg czekolady. Tyle produktów potrzebowali uczestnicy drugiego sezonu programu "Polski turniej wypieków". Rywalizacja była tym większa, im bliżej było do finału.

Zmagania finałowej dziesiątki widzowie będą mogli śledzić już niebawem. Zdjęcia nagrywane były w Szczawnicy, Strzelinku koło Słupska i Toruniu. Gospodarzami programu zostali Katarzyna Skrzynecka, która zastąpiła Martę Grycan i Piotr Gąsowski. Zgrany duet, świetnie znany publiczności z "Tańca z gwiazdami", sprawdził się w roli przewodników po świecie słodkości oraz recenzentów przygotowanych dzieł.

Na czym polega program? Zawodnicy z całej Polski, wybrani podczas castingów, rywalizują ze sobą przygotowując w każdym z odcinków różnorodne wypieki. Drugi sezon składać się będzie z siedmiu 60-minutowych odcinków.

Zmierzenie się z osiągnięciami światowego cukiernictwa, takimi jak makaroniki czy tort croquembouche, nie należało do łatwych i prostych zadań. Jednak najtrudniejsze okazało się przygotowanie autorskiego dzieła. Wymagało to od uczestników wiele odwagi i doskonałego kunsztu.

Wszystkie wypieki były oceniane przez jurorów, którzy są ekspertami w dziedzinie cukiernictwa: Bożenę Sikoń i Tomasza Dekera.

Jak zdradziła ekipa produkcyjna turnieju, największym wyzwaniem dla realizatorów był burzowy dzień, gdy zdjęcia były dosłownie przerywane piorunami. Wówczas kreatywnością wykazali się prowadzący, którzy dla "rozładowania atmosfery" na bieżąco wymyślali i śpiewali piosenki.

Kto zwyciężył i jak smakowały turniejowe wypieki, tego dowiemy się już we wrześniu na antenie TLC. A póki co, zobaczcie, co działo się na planie programu!

Zmień swoje życie z Ewą Chodakowską! * Jesteśmy też na Facebooku! Dołącz do nas!* Teleshow.pl na Facebooku

Zobacz także:

[

Obraz

Szostak niejadkiem? Tego nikt się nie spodziewał! ]( http://teleshow.pl/gid,15443786,img,15443818,kat,1024837,title,Karolina-Szostak-apetyczna-gwiazda-kiedys-byla-niejadkiem,galeria.html )
[

Obraz

Jej twarz ewoluowała! Tori Spelling jak kameleon! ]( http://teleshow.pl/gid,14494181,img,14494231,kat,1024839,title,Tori-Spelling-Jej-twarz-ewoluuje,galeria.html )

16 / 16Tak wyglądała praca na planie nowego sezonu

Obraz
© TLC

Wykorzystano prawie 1000 jaj, 160 kostek masła, 30 litrów śmietany i 20 kg czekolady. Tyle produktów potrzebowali uczestnicy drugiego sezonu programu "Polski turniej wypieków". Rywalizacja była tym większa, im bliżej było do finału.

Zmagania finałowej dziesiątki widzowie będą mogli śledzić już niebawem. Zdjęcia nagrywane były w Szczawnicy, Strzelinku koło Słupska i Toruniu. Gospodarzami programu zostali Katarzyna Skrzynecka, która zastąpiła Martę Grycan i Piotr Gąsowski. Zgrany duet, świetnie znany publiczności z "Tańca z gwiazdami", sprawdził się w roli przewodników po świecie słodkości oraz recenzentów przygotowanych dzieł.

Na czym polega program? Zawodnicy z całej Polski, wybrani podczas castingów, rywalizują ze sobą przygotowując w każdym z odcinków różnorodne wypieki. Drugi sezon składać się będzie z siedmiu 60-minutowych odcinków.

Zmierzenie się z osiągnięciami światowego cukiernictwa, takimi jak makaroniki czy tort croquembouche, nie należało do łatwych i prostych zadań. Jednak najtrudniejsze okazało się przygotowanie autorskiego dzieła. Wymagało to od uczestników wiele odwagi i doskonałego kunsztu.

Wszystkie wypieki były oceniane przez jurorów, którzy są ekspertami w dziedzinie cukiernictwa: Bożenę Sikoń i Tomasza Dekera.

Jak zdradziła ekipa produkcyjna turnieju, największym wyzwaniem dla realizatorów był burzowy dzień, gdy zdjęcia były dosłownie przerywane piorunami. Wówczas kreatywnością wykazali się prowadzący, którzy dla "rozładowania atmosfery" na bieżąco wymyślali i śpiewali piosenki.

Kto zwyciężył i jak smakowały turniejowe wypieki, tego dowiemy się już we wrześniu na antenie TLC.

AR/AOS

Zmień swoje życie z Ewą Chodakowską! * Jesteśmy też na Facebooku! Dołącz do nas!* Teleshow.pl na Facebooku

Zobacz także:

[

Obraz

Szostak niejadkiem? Tego nikt się nie spodziewał! ]( http://teleshow.pl/gid,15443786,img,15443818,kat,1024837,title,Karolina-Szostak-apetyczna-gwiazda-kiedys-byla-niejadkiem,galeria.html )
[

Obraz

Jej twarz ewoluowała! Tori Spelling jak kameleon! ]( http://teleshow.pl/gid,14494181,img,14494231,kat,1024839,title,Tori-Spelling-Jej-twarz-ewoluuje,galeria.html )

Wybrane dla Ciebie

Orły 2025. Aż 11 statuetek dla jednego filmu
Orły 2025. Aż 11 statuetek dla jednego filmu
"Kulej. Dwie strony medalu" wybrany najlepszym filmem według użytkowników Wirtualnej Polski [RECENZJA]
"Kulej. Dwie strony medalu" wybrany najlepszym filmem według użytkowników Wirtualnej Polski [RECENZJA]
Powrócił po zwolnieniu z TVP. Nie traci nadziei
Powrócił po zwolnieniu z TVP. Nie traci nadziei
"Dzień Dobry TVN": Marcin Prokop w pojedynkę przywitał się z widzami. "Jedna osoba temu nie podoła"
"Dzień Dobry TVN": Marcin Prokop w pojedynkę przywitał się z widzami. "Jedna osoba temu nie podoła"
Będzie konkurencja dla TVP i TVN. Polsat szykuje śniadaniówkę
Będzie konkurencja dla TVP i TVN. Polsat szykuje śniadaniówkę
TV Republika znowu lepsza niż TVN24. "Powoli zaczynamy się przyzwyczajać"
TV Republika znowu lepsza niż TVN24. "Powoli zaczynamy się przyzwyczajać"
Katarzyna Kwiatkowska ma dużą tolerancję dla żartów. Ale jednej kategorii humoru nie znosi
Katarzyna Kwiatkowska ma dużą tolerancję dla żartów. Ale jednej kategorii humoru nie znosi
Niespodziewane zmiany w "Dzień Dobry TVN". Widzowie mogą być zaskoczeni
Niespodziewane zmiany w "Dzień Dobry TVN". Widzowie mogą być zaskoczeni
Anna z "Rolnik szuka żony" wróciła z synem do domu. Czekało ich piękne powitanie
Anna z "Rolnik szuka żony" wróciła z synem do domu. Czekało ich piękne powitanie
Koniec będzie szybszy, niż sądzili. Fani "M jak miłość" są wściekli
Koniec będzie szybszy, niż sądzili. Fani "M jak miłość" są wściekli
Michał Żebrowski o Jacku Kurskim w programie "Bez retuszu": "gangster medialny"
Michał Żebrowski o Jacku Kurskim w programie "Bez retuszu": "gangster medialny"
Absurdalna odpowiedź w "Jeden z dziesięciu". Internet ją zapamięta
Absurdalna odpowiedź w "Jeden z dziesięciu". Internet ją zapamięta