"Kuchenne rewolucje" wracają na wizję!
Dotrze w każdy zakamarek Polski, żeby pomóc restauratorom w ratowaniu ich biznesu. Niczym detektyw wytropi złej jakości produkty, a upartym właścicielom utrze nosa. To cała ona!
04.09.2014 | aktual.: 04.09.2014 12:04
Na głowie burza loków, w głowie mnóstwo pomysłów, a na dłoni - serce do gotowania. "Kuchenne rewolucje" także w tym sezonie godnie powalczą o miano najlepiej oglądanego programu kulinarnego.
Tragedię zamienić w komedię, oczyścić atmosferę, ocieplić wnętrze i z dnia na dzień zmienić myślenie restauratorów - to zdziałać może tylko ona! Magda Gessler ma swoje sposoby, by każdy „chodził jak w zegarku” i gotował tak smacznie, jak "u mamy".
Ten sezon postawi przed Magdą Gessler wiele nowych wyzwań. Przyjdzie jej ratować polski "american dream" pewnego małżeństwa, które po licznych podróżach do USA postanowiło otworzyć Bufet Country w Kobiórze. Miało być tak pięknie, a wyszedł… przydrożny bar bez charakteru i z wyjątkowo niedobrym jedzeniem. Magda spróbuje nadać temu miejscu prawdziwie amerykański sznyt, a menu ustali bezpośrednio z potencjalnymi klientami, czyli kierowcami tirów.
Ale to wcale nie koniec akcentów rodem z USA w "Kuchennych rewolucjach". Już dziś zobaczymy historię Grzegorza, który w Gdańsku otworzył swoją restaurację o nazwie Zajazd Myśliwski. Zainwestował w nią wszystkie swoje oszczędności, w tym również pieniądze przez lata ciężko zarobione w Ameryce. Niestety, on również przeszacował inwestycję, ponieważ ani smykałki do gotowania, a tym bardziej żyłki do biznesu nie posiada. A żeby było ciekawiej i międzynarodowo, do promocji swojej restauracji zatrudnił przyjaciółkę z Chin, która nie mówi po polsku…
Jego ostatnią nadzieją jest Magda Gessler, która jak zwykle musi odkryć i naprawić wszystkie problemy restauracji, żeby postawić ją na nogi.
Tylko, czy Greg na pewno będzie z nią szczery?
Zapraszamy do oglądania "Kuchennych rewolucji" w każdy czwartek o godzinie 21.30 na antenie TVN!