"Kuchenne rewolucje" jak powrót do przeszłości. Gessler cofa się w czasie, my razem z nią - podsumowanie 5. sezonu
Finał 5. sezonu "Kuchennych rewolucji": bez fajerwerków
Piąty sezon "Kuchennych rewolucji" dobiegł końca. Po burzliwych początkach, wścibskich interwencjach telewizyjnej kamery nie tylko w rodzinne biznesy, ale też relacje, rewolucyjna restauratorka podsumowała bieżący sezon w wyjątkowo spokojny sposób. Na koniec swojej pielgrzymki, w czasie której Magda Gessler ratuje upadające knajpy przed ich rychłym końcem, restauratorka trafiła do koszalińskiej "Fregaty", której receptą na sukces ma być cofniecie się w czasie do dancingowych lat 60. My też postanowiliśmy cofnąć się w czasie i przypomnieć sobie najbardziej irytujące zachowania Magdy Gessler w zakończonym właśnie kuchennym reality. Czym Magda Gessler rozdrażniła zapraszających ją restauratorów?
Piąty sezon "Kuchennych rewolucji" dobiegł końca. Po burzliwych początkach, wścibskich interwencjach telewizyjnej kamery nie tylko w rodzinne biznesy, ale też relacje uczestników show, rewolucyjna restauratorka zakończyła bieżący sezon w wyjątkowo spokojny sposób.
Na koniec swojej pielgrzymki, w czasie której Magda Gessler ratowała upadające knajpy, restauratorka trafiła do koszalińskiej "Fregaty", dla której receptą na sukces było cofnięcie się w czasie do lat 60. Restauratorka tym razem wykorzystała dość popularny ostatnio trend na lokale stylizowane na knajpy rodem z PRL-u i z restauracji zrobiła swoisty wehikuł czasu.
Przy tej okazji my też postanowiliśmy cofnąć się w czasie i przypomnieć sobie najbardziej kontrowersyjne zachowania Magdy Gessler w zakończonym właśnie sezonie kuchennego reality.
Czym Magda Gessler rozwścieczyła odwiedzanych przez nią restauratorów i oburzyła telewidzów?
Zanim jednak będziemy wspominać, czas podsumować ostatnią, zdecydowanie mało odkrywczą metamorfozę.
Wizyta w koszalińskiej "Fregacie" wypadła, jak na temperament Magdy Gessler, wyjątkowo łagodnie. Z pewnością niemała w tym zasługa właściciela i zespołu restauracji, którzy tworzyli zgrany zespół, a osobista sympatia przekładała się na efekty ich pracy.
Dlaczego jednak do czasu przyjazdu Magdy Gessler w lokalu nie działo się najlepiej? Źródeł takiego stanu rzeczy było wiele. Pierwsze z nich ujawniła degustacja.
KŻ/AOS
Afrodyzjaki w kuchni! * Jesteśmy też na Facebooku! Dołącz do nas!* Teleshow.pl na Facebooku