Talent ShowJuror "Top Chef': "Piłem świeżą krew krowy, jadłem grillowane karaluchy i kozie głowy"

Juror "Top Chef': "Piłem świeżą krew krowy, jadłem grillowane karaluchy i kozie głowy"

Juror "Top Chef': "Piłem świeżą krew krowy, jadłem grillowane karaluchy i kozie głowy"
Źródło zdjęć: © POLSAT/Grzegorz Pytka

15.10.2013 14:39, aktual.: 25.11.2013 14:01

Zalogowani mogą więcej

Możesz zapisać ten artykuł na później. Znajdziesz go potem na swoim koncie użytkownika

Juror "Top Chef" twierdzi, że jest zawodowym pochłaniaczem - pił świeżą krew krowy, jadł grillowane karaluchy i kozie głowy.

W "Party" pojawiła się urodzinowa sesja "Top Chef". Przy tej okazji, każdy z jurorów odpowiedział na kilka pytań. Nas zainteresowała jedna odpowiedź. Kogo? Oczywiście Macieja Nowaka!

Na pytanie, czy jest potrawa, której nie odważyłby się spróbować, Nowak odpowiada:

- Nie ma takiej potrawy. Jestem zawodowym pochłaniaczem i zjem wszystko, co w rozmaitych kulturach podaje się do jedzenia. Piłem świeżą krew krowy w masajskiej wiosce w Kenii, jadłem grillowane karaluchy w Tajlandii i kozie głowy w Iranie. I cieszę się na kolejne tego typu doświadczenia - zachwalał.

Obraz
© (fot. POLSAT/Grzegorz Pytka)
Obraz
© (fot. POLSAT/Grzegorz Pytka)

6.odcinek *"Top Chef" już 16 października o godz. 20.35 w Telewizji Polsat!*

Źródło artykułu:WP Kobieta
top chefpolsattalent show
Komentarze (0)