Będziecie oglądać?
Ponad 260 jednostek światła i 33 kamery, które śledzą 14 uczestników pierwszej edycji "Hell's Kitchen - Piekielna Kuchnia". To wszystko na aż 1600 metrów kwadratowych powierzchni studia, w której wybudowano restaurację oraz dom. Tak spektakularnego kulinarnego show w Polsce jeszcze nie było!
Już 8 kwietnia rusza pierwsza polska edycja popularnego na całym świecie programu "Hell's Kitchen". Przy produkcji kulinarnego reality-show pracuje ponad 140 osób. Powierzchnia restauracji z kuchnią wynosi aż 800 metrów kwadratowych. Na takiej samej powierzchni wybudowano dom, w którym uczestnicy mają do swojej dyspozycji przestronny salon połączony z kuchnią i jadalnią, dwie sypialnie, kominek oraz taras. Całkowicie odizolowani od świata uczestnicy są monitorowani przez całą dobę, a ich każdy ruch śledzą łącznie 33 kamery, z czego 19 to kamery przemysłowe.
Wielkie emocje, łzy, stres, chwile zwątpienia i radość z wygranej towarzyszą uczestnikom "Hell's Kitchen - Piekielna Kuchnia" każdego dnia. Który z uczestników wygra nagrodę główną - 100 tysięcy złotych i pracę w Atelier Amaro? Tego dowiemy się już niebawem.
Producentem wykonawczym programu jest firma Jake Vision. Za reżyserię i scenariusz odpowiadają Jan Kępiński i Michał Brożonowicz.
Premiera pierwszej polskiej edycji najsłynniejszego kulinarnego reality show na świecie - "Hell's Kitchen - Piekielna Kuchnia" 8 kwietnia, o godzinie 20:05, w Telewizji Polsat. Zobaczcie, gdzie będą pracować uczestnicy pod okiem Wojciecha Modesta Amaro!