"Hell's Kitchen": ostra Bożena Dykiel punktowała dania uczestników jak szef Amaro

Bożena Dykiel ma na koncie kilka książek kucharskich i arkana sztuki kulinarnej zna jak mało kto. W ostatnim odcinku "Hell's Kitchen - Piekielna Kuchnia" uczestnicy dwoili się i troili, aby sprostać wymaganiom aktorki. Szybko przekonali się jednak, że uśmiechy i komplementy niewiele pomogą. Bożena Dykiel, jak szef Amaro, oceniła ich dania.

"Hell's Kitchen": ostra Bożena Dykiel punktowała dania uczestników jak szef Amaro
Źródło zdjęć: © Polsat/Krystian Szczęsny

07.10.2015 | aktual.: 07.10.2015 11:13

- To po prostu wiór w czerwonej galarecie, mięso nijakie, mizeria mi nie pasuje, bez soli. Masakra, biednie, kozie bobki, nie nazwałabym tego zupą - punktowała kulinarne popisy zawodników, których zadaniem było przygotowanie dań z czasów PRL-u.

Miny zaskoczonych uczestników ocenianych przez Bożenę Dykiel były bezcenne.

Obraz
© (fot. Polsat/Krystian Szczęsny)
Źródło artykułu:WP Kobieta
Wybrane dla Ciebie
Komentarze (0)