Trwa ładowanie...
d27z0uf

"Hell's Kitchen": ostra Bożena Dykiel punktowała dania uczestników jak szef Amaro

Głosuj
Głosuj
Podziel się
Opinie
"Hell's Kitchen": ostra Bożena Dykiel punktowała dania uczestników jak szef Amaro
(Polsat/Krystian Szczęsny)
d27z0uf

Bożena Dykiel ma na koncie kilka książek kucharskich i arkana sztuki kulinarnej zna jak mało kto. W ostatnim odcinku "Hell's Kitchen - Piekielna Kuchnia" uczestnicy dwoili się i troili, aby sprostać wymaganiom aktorki. Szybko przekonali się jednak, że uśmiechy i komplementy niewiele pomogą. Bożena Dykiel, jak szef Amaro, oceniła ich dania.

- To po prostu wiór w czerwonej galarecie, mięso nijakie, mizeria mi nie pasuje, bez soli. Masakra, biednie, kozie bobki, nie nazwałabym tego zupą - punktowała kulinarne popisy zawodników, których zadaniem było przygotowanie dań z czasów PRL-u.

Miny zaskoczonych uczestników ocenianych przez Bożenę Dykiel były bezcenne.

d27z0uf

Szukasz ciepłego i modnego swetra w atrakcyjnej cenie? Kliknij! Kolekcja jesień 2015 >>

(fot. Polsat/Krystian Szczęsny)

Zobacz także: Amaro poniża uczestników "Hell's Kitchen"

d27z0uf

Podziel się opinią

Share

d27z0uf

d27z0uf