"Hell's Kitchen": ostra Bożena Dykiel punktowała dania uczestników jak szef Amaro
Bożena Dykiel ma na koncie kilka książek kucharskich i arkana sztuki kulinarnej zna jak mało kto. W ostatnim odcinku "Hell's Kitchen - Piekielna Kuchnia" uczestnicy dwoili się i troili, aby sprostać wymaganiom aktorki. Szybko przekonali się jednak, że uśmiechy i komplementy niewiele pomogą. Bożena Dykiel, jak szef Amaro, oceniła ich dania.
07.10.2015 | aktual.: 07.10.2015 11:13
- To po prostu wiór w czerwonej galarecie, mięso nijakie, mizeria mi nie pasuje, bez soli. Masakra, biednie, kozie bobki, nie nazwałabym tego zupą - punktowała kulinarne popisy zawodników, których zadaniem było przygotowanie dań z czasów PRL-u.
Miny zaskoczonych uczestników ocenianych przez Bożenę Dykiel były bezcenne.