Trwa ładowanie...

"Hell's Kitchen": ostra Bożena Dykiel punktowała dania uczestników jak szef Amaro

Share
"Hell's Kitchen": ostra Bożena Dykiel punktowała dania uczestników jak szef Amaro
Źródło: Polsat/Krystian Szczęsny
d1qxy4i

Bożena Dykiel ma na koncie kilka książek kucharskich i arkana sztuki kulinarnej zna jak mało kto. W ostatnim odcinku "Hell's Kitchen - Piekielna Kuchnia" uczestnicy dwoili się i troili, aby sprostać wymaganiom aktorki. Szybko przekonali się jednak, że uśmiechy i komplementy niewiele pomogą. Bożena Dykiel, jak szef Amaro, oceniła ich dania.

- To po prostu wiór w czerwonej galarecie, mięso nijakie, mizeria mi nie pasuje, bez soli. Masakra, biednie, kozie bobki, nie nazwałabym tego zupą - punktowała kulinarne popisy zawodników, których zadaniem było przygotowanie dań z czasów PRL-u.

Miny zaskoczonych uczestników ocenianych przez Bożenę Dykiel były bezcenne.

d1qxy4i
(fot. Polsat/Krystian Szczęsny)
Źródło: (fot. Polsat/Krystian Szczęsny)

Zobacz także: Amaro poniża uczestników "Hell's Kitchen"

d1qxy4i

Podziel się opinią

Share

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d1qxy4i
d1qxy4i