Droga rewolucja Magdy Gessler. Uczestnik programu ujawnia, ile kosztowała go kulinarna metamorfoza
Droga rewolucja
None
Historia Grzegorza Dziekońskiego, restauratora z Gdańska, była pierwszą, którą pokazano w najnowszym sezonie "Kuchennych Rewolucji". "Gościniec Myśliwski", który siedem miesięcy temu przeszedł pod okiem Magdy Gessler wielką zmianę, dziś wciąż nie prosperuje tak dobrze, jak życzyłby sobie tego właściciel.
Jak wyznał w rozmowie z lokalnym serwisem internetowym bohater programu TVN, choć większość zmian zaproponowanych przez kontrowersyjną restauratorkę było słusznych, to rewolucja mocno go zaskoczyła. Najbardziej pod względem finansowym. "Musiałem zapożyczyć się u rodziny"- przyznał właściciel lokalu.
Ile naprawdę kosztują "Kuchenne rewolucje"? I ile z tego, co pokazane jest na ekranie, zostało wyreżyserowane na potrzeby programu? Restaurator rozwiał wszystkie wątpliwości.
KM