Danie uczestniczki Hell's Kitchen znajdzie się w menu Wojciecha Modesta Amaro

Danie uczestniczki Hell's Kitchen znajdzie się w menu Wojciecha Modesta Amaro
Źródło zdjęć: © Polsat

27.05.2014 11:46

Zalogowani mogą więcej

Możesz zapisać ten artykuł na później. Znajdziesz go potem na swoim koncie użytkownika

Umiejętności kulinarne uczestników "Hell's Kitchen" rosną z tygodnia na tydzień. Ale takiego werdyktu, jaki usłyszy dziś Sylwia Biały, nie usłyszał dotychczas żaden uczestnik. - Wiesz co ja myślę? Że to wygląda fajnie. Naprawdę nie robiłaś tego w domu? To zacznij. Sylwia uwierz w siebie. Smak jest fenomenalny. Petarda! - podsumował Amaro danie Sylwii Biały, która w dzisiejszym odcinku przygotowała dekonstrukcję pierogów (rozłożenie danej potrawy na czynniki pierwsze i podanie jej w niekonwencjonalny sposób). Danie Sylwii tak bardzo zasmakowało szefowi Wojciechowi Modestowi Amaro, że postanowił wprowadzić je do menu "Piekielnej Kuchni".

- Sylwia, wydaje mi się, że powinniśmy wrzucić te pierogi do karty. Leniwe à la Sylwia będą podczas najbliższego serwisu w naszej karcie - zakomunikował Wojciech Modest Amaro.

Takie wyróżnienie jest ogromnym sukcesem. Menu "Hell's Kitchen" zostało przygotowane z wielką starannością przez samego Wojciecha Modesta Amaro. Każde danie jest kulinarnym majstersztykiem pod względem smaku, jak i kompozycji. I jak się okazuje Sylwii, jako pierwszej uczestniczce, udało się przygotować danie nie odbiegające od niezwykle wysokich standardów szefa Amaro.

Kto oprócz Sylwii poradzi sobie z zadaniem? Czyje danie nie zasmakuje szefowi "Hell's Kitchen"? Tego dowiemy się już dziś o godzinie 20.05 w Polsacie.

Źródło artykułu:WP Kobieta
Komentarze (0)