Nigella ekspresowo: Odcinek 3 (Hej, presto)
Uczta we włoskim stylu pojawiła się na stole, gdy Niella powróciła do wspomnień ze swojej młodości i czasu spędzonego we Włoszech.
Wycieczki z czasów dzieciństwa do licznych ogrodów , które odwiedzała wraz ze swoją babcią zawsze szły w parze z miską parującego kurczaka a la cacciatora. W taki sam sposób Niella traktuje teraz swoje dzieci , ale wersja tej klasycznej włoskiej potrawy w jej wykonaniu trwa minuty, nie godziny.
04.02.2010 | aktual.: 25.11.2013 10:59
Zalogowani mogą więcej
Możesz zapisać ten artykuł na później. Znajdziesz go potem na swoim koncie użytkownika
Natomiast, pikantne kotleciki z jagnięciny, wykonane na szybko są idealne na kolację z przyjaciółką, a midowe gruszki z Marsali z gorgonzolą domowej roboty stały się idealną przystawką.