Trwa ładowanie...
10-03-2016 16:39

Klienci narzekają na knajpę Magdy Gessler

Klienci narzekają na knajpę Magdy GesslerŹródło: AKPA
d3p1693
d3p1693

- Jadłam sałatkę z krewetkami podawaną w ananasie. To, że krewetki były tylko dwie to nic, ale całość była podana w starym i zepsutym ananasie. (…) Wczoraj umieściłam tę informację na stronie, celem poprawy jakości jedzenia. Niestety wpis został bezczelnie usunięty i zablokowano mi możliwość dodawania komentarzy – skarży się jedna z byłych klientek restauracji.

Ludzie dość często narzekają m.in. na zbyt długi czas oczekiwania na zamówione potrawy, ich niewielkie ilości oraz niemiłą obsługę.

- Czekaliśmy 50 minut na zwykłego sznycla, dostaliśmy jeszcze przypalonego. Zupa była dobra, ale ciepła tylko miejscami (odgrzewana w mikrofali?).

- Odwiedziliśmy restaurację z czystej ciekawości. Jedyne co zrobiło na nas wrażenie, to jej wygląd. Poza tym cieniutko. Mąż dostał spalonego schabowego z kością, grzane wino to raczej woda z winem, jedynie pstrąg z pieca był dobry. Wszyscy zgodnie stwierdziliśmy, ze to była pierwsza i ostatnia wizyta w tym miejscu.

d3p1693

Nie brakuje również klientów, którzy zdecydowanie bronią tej restauracji. Chwalą sobie niepowtarzalne menu i smaki, których ciężko szukać gdziekolwiek indziej.

- Jedzenie: pyszne, pięknie podane Wystrój: góralski w nowoczesnym wydaniu z wyczuciem i smakiem. Pełna satysfakcja!!

Są to tylko niektóre opinie klientów zamieszczane na stronach internetowych. Popularność Magdy Gessler spowodowała, że ludzie coraz chętniej z ciekawości odwiedzają jej restauracje. Jak widać, jeszcze częściej niż do tej pory poddają ją surowej krytyce.

Zgadzacie się z tymi opiniami?

(fot. screen ze strony tripadvisor.com)
Źródło: (fot. screen ze strony tripadvisor.com)
(fot. screen ze strony tripadvisor.com)
Źródło: (fot. screen ze strony tripadvisor.com)

Zobacz także: "Bycie restauratorem to bycie człowiekiem renesansu!"

d3p1693
Oceń jakość naszego artykułu:
Twoja opinia pozwala nam tworzyć lepsze treści.

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d3p1693