"Hell's Kitchen - Piekielna Kuchnia": spektakularne kulinarne show, jakiego w Polsce jeszcze nie było!

None

"Hell's Kitchen - Piekielna Kuchnia": spektakularne kulinarne show, jakiego w Polsce jeszcze nie było!
Źródło zdjęć: © POLSAT

/ 9Będziecie oglądać?

Obraz
© POLSAT

Ponad 260 jednostek światła i 33 kamery, które śledzą 14 uczestników pierwszej edycji "Hell's Kitchen - Piekielna Kuchnia". To wszystko na aż 1600 metrów kwadratowych powierzchni studia, w której wybudowano restaurację oraz dom. Tak spektakularnego kulinarnego show w Polsce jeszcze nie było!

Już 8 kwietnia rusza pierwsza polska edycja popularnego na całym świecie programu "Hell's Kitchen". Przy produkcji kulinarnego reality-show pracuje ponad 140 osób. Powierzchnia restauracji z kuchnią wynosi aż 800 metrów kwadratowych. Na takiej samej powierzchni wybudowano dom, w którym uczestnicy mają do swojej dyspozycji przestronny salon połączony z kuchnią i jadalnią, dwie sypialnie, kominek oraz taras. Całkowicie odizolowani od świata uczestnicy są monitorowani przez całą dobę, a ich każdy ruch śledzą łącznie 33 kamery, z czego 19 to kamery przemysłowe.

Wielkie emocje, łzy, stres, chwile zwątpienia i radość z wygranej towarzyszą uczestnikom "Hell's Kitchen - Piekielna Kuchnia" każdego dnia. Który z uczestników wygra nagrodę główną - 100 tysięcy złotych i pracę w Atelier Amaro? Tego dowiemy się już niebawem.

Producentem wykonawczym programu jest firma Jake Vision. Za reżyserię i scenariusz odpowiadają Jan Kępiński i Michał Brożonowicz.

Premiera pierwszej polskiej edycji najsłynniejszego kulinarnego reality show na świecie - "Hell's Kitchen - Piekielna Kuchnia" już 8 kwietnia, o godzinie 20:05, w Telewizji Polsat. Zobaczcie, gdzie będą pracować uczestnicy pod okiem Wojciecha Modesta Amaro!

AR/AOS

/ 9Będziecie oglądać?

Obraz
© POLSAT

Ponad 260 jednostek światła i 33 kamery, które śledzą 14 uczestników pierwszej edycji "Hell's Kitchen - Piekielna Kuchnia". To wszystko na aż 1600 metrów kwadratowych powierzchni studia, w której wybudowano restaurację oraz dom. Tak spektakularnego kulinarnego show w Polsce jeszcze nie było!

Już 8 kwietnia rusza pierwsza polska edycja popularnego na całym świecie programu "Hell's Kitchen". Przy produkcji kulinarnego reality-show pracuje ponad 140 osób. Powierzchnia restauracji z kuchnią wynosi aż 800 metrów kwadratowych. Na takiej samej powierzchni wybudowano dom, w którym uczestnicy mają do swojej dyspozycji przestronny salon połączony z kuchnią i jadalnią, dwie sypialnie, kominek oraz taras. Całkowicie odizolowani od świata uczestnicy są monitorowani przez całą dobę, a ich każdy ruch śledzą łącznie 33 kamery, z czego 19 to kamery przemysłowe.

Wielkie emocje, łzy, stres, chwile zwątpienia i radość z wygranej towarzyszą uczestnikom "Hell's Kitchen - Piekielna Kuchnia" każdego dnia. Który z uczestników wygra nagrodę główną - 100 tysięcy złotych i pracę w Atelier Amaro? Tego dowiemy się już niebawem.

Producentem wykonawczym programu jest firma Jake Vision. Za reżyserię i scenariusz odpowiadają Jan Kępiński i Michał Brożonowicz.

Premiera pierwszej polskiej edycji najsłynniejszego kulinarnego reality show na świecie - "Hell's Kitchen - Piekielna Kuchnia" 8 kwietnia, o godzinie 20:05, w Telewizji Polsat. Zobaczcie, gdzie będą pracować uczestnicy pod okiem Wojciecha Modesta Amaro!

/ 9Będziecie oglądać?

Obraz
© POLSAT

Ponad 260 jednostek światła i 33 kamery, które śledzą 14 uczestników pierwszej edycji "Hell's Kitchen - Piekielna Kuchnia". To wszystko na aż 1600 metrów kwadratowych powierzchni studia, w której wybudowano restaurację oraz dom. Tak spektakularnego kulinarnego show w Polsce jeszcze nie było!

Już 8 kwietnia rusza pierwsza polska edycja popularnego na całym świecie programu "Hell's Kitchen". Przy produkcji kulinarnego reality-show pracuje ponad 140 osób. Powierzchnia restauracji z kuchnią wynosi aż 800 metrów kwadratowych. Na takiej samej powierzchni wybudowano dom, w którym uczestnicy mają do swojej dyspozycji przestronny salon połączony z kuchnią i jadalnią, dwie sypialnie, kominek oraz taras. Całkowicie odizolowani od świata uczestnicy są monitorowani przez całą dobę, a ich każdy ruch śledzą łącznie 33 kamery, z czego 19 to kamery przemysłowe.

Wielkie emocje, łzy, stres, chwile zwątpienia i radość z wygranej towarzyszą uczestnikom "Hell's Kitchen - Piekielna Kuchnia" każdego dnia. Który z uczestników wygra nagrodę główną - 100 tysięcy złotych i pracę w Atelier Amaro? Tego dowiemy się już niebawem.

Producentem wykonawczym programu jest firma Jake Vision. Za reżyserię i scenariusz odpowiadają Jan Kępiński i Michał Brożonowicz.

Premiera pierwszej polskiej edycji najsłynniejszego kulinarnego reality show na świecie - "Hell's Kitchen - Piekielna Kuchnia" 8 kwietnia, o godzinie 20:05, w Telewizji Polsat. Zobaczcie, gdzie będą pracować uczestnicy pod okiem Wojciecha Modesta Amaro!

/ 9Będziecie oglądać?

Obraz
© POLSAT

Ponad 260 jednostek światła i 33 kamery, które śledzą 14 uczestników pierwszej edycji "Hell's Kitchen - Piekielna Kuchnia". To wszystko na aż 1600 metrów kwadratowych powierzchni studia, w której wybudowano restaurację oraz dom. Tak spektakularnego kulinarnego show w Polsce jeszcze nie było!

Już 8 kwietnia rusza pierwsza polska edycja popularnego na całym świecie programu "Hell's Kitchen". Przy produkcji kulinarnego reality-show pracuje ponad 140 osób. Powierzchnia restauracji z kuchnią wynosi aż 800 metrów kwadratowych. Na takiej samej powierzchni wybudowano dom, w którym uczestnicy mają do swojej dyspozycji przestronny salon połączony z kuchnią i jadalnią, dwie sypialnie, kominek oraz taras. Całkowicie odizolowani od świata uczestnicy są monitorowani przez całą dobę, a ich każdy ruch śledzą łącznie 33 kamery, z czego 19 to kamery przemysłowe.

Wielkie emocje, łzy, stres, chwile zwątpienia i radość z wygranej towarzyszą uczestnikom "Hell's Kitchen - Piekielna Kuchnia" każdego dnia. Który z uczestników wygra nagrodę główną - 100 tysięcy złotych i pracę w Atelier Amaro? Tego dowiemy się już niebawem.

Producentem wykonawczym programu jest firma Jake Vision. Za reżyserię i scenariusz odpowiadają Jan Kępiński i Michał Brożonowicz.

Premiera pierwszej polskiej edycji najsłynniejszego kulinarnego reality show na świecie - "Hell's Kitchen - Piekielna Kuchnia" 8 kwietnia, o godzinie 20:05, w Telewizji Polsat. Zobaczcie, gdzie będą pracować uczestnicy pod okiem Wojciecha Modesta Amaro!

/ 9Będziecie oglądać?

Obraz
© POLSAT

Ponad 260 jednostek światła i 33 kamery, które śledzą 14 uczestników pierwszej edycji "Hell's Kitchen - Piekielna Kuchnia". To wszystko na aż 1600 metrów kwadratowych powierzchni studia, w której wybudowano restaurację oraz dom. Tak spektakularnego kulinarnego show w Polsce jeszcze nie było!

Już 8 kwietnia rusza pierwsza polska edycja popularnego na całym świecie programu "Hell's Kitchen". Przy produkcji kulinarnego reality-show pracuje ponad 140 osób. Powierzchnia restauracji z kuchnią wynosi aż 800 metrów kwadratowych. Na takiej samej powierzchni wybudowano dom, w którym uczestnicy mają do swojej dyspozycji przestronny salon połączony z kuchnią i jadalnią, dwie sypialnie, kominek oraz taras. Całkowicie odizolowani od świata uczestnicy są monitorowani przez całą dobę, a ich każdy ruch śledzą łącznie 33 kamery, z czego 19 to kamery przemysłowe.

Wielkie emocje, łzy, stres, chwile zwątpienia i radość z wygranej towarzyszą uczestnikom "Hell's Kitchen - Piekielna Kuchnia" każdego dnia. Który z uczestników wygra nagrodę główną - 100 tysięcy złotych i pracę w Atelier Amaro? Tego dowiemy się już niebawem.

Producentem wykonawczym programu jest firma Jake Vision. Za reżyserię i scenariusz odpowiadają Jan Kępiński i Michał Brożonowicz.

Premiera pierwszej polskiej edycji najsłynniejszego kulinarnego reality show na świecie - "Hell's Kitchen - Piekielna Kuchnia" 8 kwietnia, o godzinie 20:05, w Telewizji Polsat. Zobaczcie, gdzie będą pracować uczestnicy pod okiem Wojciecha Modesta Amaro!

/ 9Będziecie oglądać?

Obraz
© POLSAT

Ponad 260 jednostek światła i 33 kamery, które śledzą 14 uczestników pierwszej edycji "Hell's Kitchen - Piekielna Kuchnia". To wszystko na aż 1600 metrów kwadratowych powierzchni studia, w której wybudowano restaurację oraz dom. Tak spektakularnego kulinarnego show w Polsce jeszcze nie było!

Już 8 kwietnia rusza pierwsza polska edycja popularnego na całym świecie programu "Hell's Kitchen". Przy produkcji kulinarnego reality-show pracuje ponad 140 osób. Powierzchnia restauracji z kuchnią wynosi aż 800 metrów kwadratowych. Na takiej samej powierzchni wybudowano dom, w którym uczestnicy mają do swojej dyspozycji przestronny salon połączony z kuchnią i jadalnią, dwie sypialnie, kominek oraz taras. Całkowicie odizolowani od świata uczestnicy są monitorowani przez całą dobę, a ich każdy ruch śledzą łącznie 33 kamery, z czego 19 to kamery przemysłowe.

Wielkie emocje, łzy, stres, chwile zwątpienia i radość z wygranej towarzyszą uczestnikom "Hell's Kitchen - Piekielna Kuchnia" każdego dnia. Który z uczestników wygra nagrodę główną - 100 tysięcy złotych i pracę w Atelier Amaro? Tego dowiemy się już niebawem.

Producentem wykonawczym programu jest firma Jake Vision. Za reżyserię i scenariusz odpowiadają Jan Kępiński i Michał Brożonowicz.

Premiera pierwszej polskiej edycji najsłynniejszego kulinarnego reality show na świecie - "Hell's Kitchen - Piekielna Kuchnia" 8 kwietnia, o godzinie 20:05, w Telewizji Polsat. Zobaczcie, gdzie będą pracować uczestnicy pod okiem Wojciecha Modesta Amaro!

/ 9Będziecie oglądać?

Obraz
© POLSAT

Ponad 260 jednostek światła i 33 kamery, które śledzą 14 uczestników pierwszej edycji "Hell's Kitchen - Piekielna Kuchnia". To wszystko na aż 1600 metrów kwadratowych powierzchni studia, w której wybudowano restaurację oraz dom. Tak spektakularnego kulinarnego show w Polsce jeszcze nie było!

Już 8 kwietnia rusza pierwsza polska edycja popularnego na całym świecie programu "Hell's Kitchen". Przy produkcji kulinarnego reality-show pracuje ponad 140 osób. Powierzchnia restauracji z kuchnią wynosi aż 800 metrów kwadratowych. Na takiej samej powierzchni wybudowano dom, w którym uczestnicy mają do swojej dyspozycji przestronny salon połączony z kuchnią i jadalnią, dwie sypialnie, kominek oraz taras. Całkowicie odizolowani od świata uczestnicy są monitorowani przez całą dobę, a ich każdy ruch śledzą łącznie 33 kamery, z czego 19 to kamery przemysłowe.

Wielkie emocje, łzy, stres, chwile zwątpienia i radość z wygranej towarzyszą uczestnikom "Hell's Kitchen - Piekielna Kuchnia" każdego dnia. Który z uczestników wygra nagrodę główną - 100 tysięcy złotych i pracę w Atelier Amaro? Tego dowiemy się już niebawem.

Producentem wykonawczym programu jest firma Jake Vision. Za reżyserię i scenariusz odpowiadają Jan Kępiński i Michał Brożonowicz.

Premiera pierwszej polskiej edycji najsłynniejszego kulinarnego reality show na świecie - "Hell's Kitchen - Piekielna Kuchnia" 8 kwietnia, o godzinie 20:05, w Telewizji Polsat. Zobaczcie, gdzie będą pracować uczestnicy pod okiem Wojciecha Modesta Amaro!

/ 9Będziecie oglądać?

Obraz
© POLSAT

Ponad 260 jednostek światła i 33 kamery, które śledzą 14 uczestników pierwszej edycji "Hell's Kitchen - Piekielna Kuchnia". To wszystko na aż 1600 metrów kwadratowych powierzchni studia, w której wybudowano restaurację oraz dom. Tak spektakularnego kulinarnego show w Polsce jeszcze nie było!

Już 8 kwietnia rusza pierwsza polska edycja popularnego na całym świecie programu "Hell's Kitchen". Przy produkcji kulinarnego reality-show pracuje ponad 140 osób. Powierzchnia restauracji z kuchnią wynosi aż 800 metrów kwadratowych. Na takiej samej powierzchni wybudowano dom, w którym uczestnicy mają do swojej dyspozycji przestronny salon połączony z kuchnią i jadalnią, dwie sypialnie, kominek oraz taras. Całkowicie odizolowani od świata uczestnicy są monitorowani przez całą dobę, a ich każdy ruch śledzą łącznie 33 kamery, z czego 19 to kamery przemysłowe.

Wielkie emocje, łzy, stres, chwile zwątpienia i radość z wygranej towarzyszą uczestnikom "Hell's Kitchen - Piekielna Kuchnia" każdego dnia. Który z uczestników wygra nagrodę główną - 100 tysięcy złotych i pracę w Atelier Amaro? Tego dowiemy się już niebawem.

Producentem wykonawczym programu jest firma Jake Vision. Za reżyserię i scenariusz odpowiadają Jan Kępiński i Michał Brożonowicz.

Premiera pierwszej polskiej edycji najsłynniejszego kulinarnego reality show na świecie - "Hell's Kitchen - Piekielna Kuchnia" 8 kwietnia, o godzinie 20:05, w Telewizji Polsat. Zobaczcie, gdzie będą pracować uczestnicy pod okiem Wojciecha Modesta Amaro!

/ 9Będziecie oglądać?

Obraz
© POLSAT

Ponad 260 jednostek światła i 33 kamery, które śledzą 14 uczestników pierwszej edycji "Hell's Kitchen - Piekielna Kuchnia". To wszystko na aż 1600 metrów kwadratowych powierzchni studia, w której wybudowano restaurację oraz dom. Tak spektakularnego kulinarnego show w Polsce jeszcze nie było!

Już 8 kwietnia rusza pierwsza polska edycja popularnego na całym świecie programu "Hell's Kitchen". Przy produkcji kulinarnego reality-show pracuje ponad 140 osób. Powierzchnia restauracji z kuchnią wynosi aż 800 metrów kwadratowych. Na takiej samej powierzchni wybudowano dom, w którym uczestnicy mają do swojej dyspozycji przestronny salon połączony z kuchnią i jadalnią, dwie sypialnie, kominek oraz taras. Całkowicie odizolowani od świata uczestnicy są monitorowani przez całą dobę, a ich każdy ruch śledzą łącznie 33 kamery, z czego 19 to kamery przemysłowe.

Wielkie emocje, łzy, stres, chwile zwątpienia i radość z wygranej towarzyszą uczestnikom "Hell's Kitchen - Piekielna Kuchnia" każdego dnia. Który z uczestników wygra nagrodę główną - 100 tysięcy złotych i pracę w Atelier Amaro? Tego dowiemy się już niebawem.

Producentem wykonawczym programu jest firma Jake Vision. Za reżyserię i scenariusz odpowiadają Jan Kępiński i Michał Brożonowicz.

Premiera pierwszej polskiej edycji najsłynniejszego kulinarnego reality show na świecie - "Hell's Kitchen - Piekielna Kuchnia" 8 kwietnia, o godzinie 20:05, w Telewizji Polsat. Zobaczcie, gdzie będą pracować uczestnicy pod okiem Wojciecha Modesta Amaro!

Wybrane dla Ciebie

Orły 2025. Aż 11 statuetek dla jednego filmu
Orły 2025. Aż 11 statuetek dla jednego filmu
"Kulej. Dwie strony medalu" wybrany najlepszym filmem według użytkowników Wirtualnej Polski [RECENZJA]
"Kulej. Dwie strony medalu" wybrany najlepszym filmem według użytkowników Wirtualnej Polski [RECENZJA]
Powrócił po zwolnieniu z TVP. Nie traci nadziei
Powrócił po zwolnieniu z TVP. Nie traci nadziei
"Dzień Dobry TVN": Marcin Prokop w pojedynkę przywitał się z widzami. "Jedna osoba temu nie podoła"
"Dzień Dobry TVN": Marcin Prokop w pojedynkę przywitał się z widzami. "Jedna osoba temu nie podoła"
Będzie konkurencja dla TVP i TVN. Polsat szykuje śniadaniówkę
Będzie konkurencja dla TVP i TVN. Polsat szykuje śniadaniówkę
TV Republika znowu lepsza niż TVN24. "Powoli zaczynamy się przyzwyczajać"
TV Republika znowu lepsza niż TVN24. "Powoli zaczynamy się przyzwyczajać"
Katarzyna Kwiatkowska ma dużą tolerancję dla żartów. Ale jednej kategorii humoru nie znosi
Katarzyna Kwiatkowska ma dużą tolerancję dla żartów. Ale jednej kategorii humoru nie znosi
Niespodziewane zmiany w "Dzień Dobry TVN". Widzowie mogą być zaskoczeni
Niespodziewane zmiany w "Dzień Dobry TVN". Widzowie mogą być zaskoczeni
Anna z "Rolnik szuka żony" wróciła z synem do domu. Czekało ich piękne powitanie
Anna z "Rolnik szuka żony" wróciła z synem do domu. Czekało ich piękne powitanie
Koniec będzie szybszy, niż sądzili. Fani "M jak miłość" są wściekli
Koniec będzie szybszy, niż sądzili. Fani "M jak miłość" są wściekli
Michał Żebrowski o Jacku Kurskim w programie "Bez retuszu": "gangster medialny"
Michał Żebrowski o Jacku Kurskim w programie "Bez retuszu": "gangster medialny"
Absurdalna odpowiedź w "Jeden z dziesięciu". Internet ją zapamięta
Absurdalna odpowiedź w "Jeden z dziesięciu". Internet ją zapamięta