Dzień wolny Chucka na antenie
Co porabia w dniu wolnym od pracy właściciel i zarazem szef kuchni jednej z najlepszych restauracji w Montrealu? Jeśli to Chuck Hughes, to na pewno będzie gotował!
Chuck jest pełnym pasji kucharzem i wschodzącą gwiazdą w kanadyjskim środowisku kucharskim. Serwuje wiejskie potrawy dla swojej rodziny, przyjaciół i partnerów biznesowych. W 2006 roku otworzył swoją pierwszą restaurację w sercu starego Montrealu, która wkrótce stała się jego „polem doświadczalnym”. Stworzył klasyczną restaurację-tawernę z podziemnym klubem, gdzie w magiczny sposób połączył przyjemność gotowania z kulinarną magią. Finezyjnym potrawom towarzyszyła jego ulubiona, rockowa muzyka.
08.04.2010 | aktual.: 25.11.2013 11:08
W tym serialu znajdziecie wszystko od przepisów kulinarnych na kaca, po badania nad preferencjami kulinarnymi wśród kobiet. Dołączcie do Chucka w jego dniu wolnym od pracy, gdy przygotowuje smaczne jedzenie dla rodziny, przyjaciół i personelu. A wszystko w muzycznym sosie rock’n’rolla.