Wszystko robione na jedno kopyto
Tymczasem w kuchni proces "produkcji" kotleta drobiowego ruszył od nowa w identyczny sposób. W niczym nie różnił się od poprzedniego dania. Jak się okazało, również smak pozostał ten sam. Jeszcze zanim Gessler wzięła pierwszy kęs, zapytała podejrzliwie:
- Mogę zobaczyć paczkę tej szynki? Śmierdzi identycznie jak tamten kotlet.
Gdy właścicielka przyszła z opakowaniem po mięsie, gwiazda kazała przeczytać jej skład.
- Mięso wieprzowe 66 procent, woda, sól, białko sojowe, stabilizatory, substancje zagęszczające... - wymieniała Anna.
W tym samym momencie Magda Gessler podziękowała za danie.
- Oj, to nie są domowe obiady. To są chemiczne obiady. Petrochemia! - podsumowała.
Kuchenne rewolucje. Przepisy Magdy Gessler * Jesteśmy też na Facebooku! Dołącz do nas!* Teleshow.pl na Facebooku
**Zobacz także:
[
Szostak niejadkiem? Tego nikt się nie spodziewał! ]( http://teleshow.pl/gid,15443786,img,15443818,kat,1024837,title,Karolina-Szostak-apetyczna-gwiazda-kiedys-byla-niejadkiem,galeria.html )
[
Jej twarz ewoluowała! Tori Spelling jak kameleon! ]( http://teleshow.pl/gid,14494181,img,14494231,kat,1024839,title,Tori-Spelling-Jej-twarz-ewoluuje,galeria.html )