Masakra na talerzu
W końcu przyszedł czas na spróbowanie kotleta szwajcarskiego, który zdążył "napić" się oleju, ponieważ dosyć długo leżał w zimnym i głębokim tłuszczu. Nie uszło to uwadze Gessler.
- On jest taki kwadratowy, bo był robiony w smażalnicy, frytownicy? Masakra! Niech pani to powącha - zwróciła się do właścicielki, która podawała dania.
- No czymś śmierdzi - stwierdziła Anna.
- Śmierdzi starą szynką i starym serem. Po prostu tragedia - skomentowała restauratorka i oddała talerz.
Nie miała pojęcia, że prawdziwe "kulinarne piekło" dopiero przed nią.
Kuchenne rewolucje. Przepisy Magdy Gessler * Jesteśmy też na Facebooku! Dołącz do nas!* Teleshow.pl na Facebooku
**Zobacz także:
[
Szostak niejadkiem? Tego nikt się nie spodziewał! ]( http://teleshow.pl/gid,15443786,img,15443818,kat,1024837,title,Karolina-Szostak-apetyczna-gwiazda-kiedys-byla-niejadkiem,galeria.html )
[
Jej twarz ewoluowała! Tori Spelling jak kameleon! ]( http://teleshow.pl/gid,14494181,img,14494231,kat,1024839,title,Tori-Spelling-Jej-twarz-ewoluuje,galeria.html )