Stare mięso i przypalony tłuszcz
A w kuchni znów powtarzał się ten sam cykl czynności. Bez względu na to, jakie mięso zamówi klient, przygotowywane jest w identyczny sposób. Tłuczek, nadzienie z szynki i sera, zawinięcie, smażenie w głębokim oleju i gotowe - ot cała filozofia. Polędwica wieprzowa z kaszą gryczaną została polana czymś w rodzaju kisielu. A miał to być smakowity tłuszczyk.
- Wszystko byłoby dobrze, gdyby kasza nie była tłusta. Mogę wiedzieć, jaki to tłuszcz? Może mi go pani przyniesie? - po raz kolejny Gessler zwróciła się do właścicielki.
Gdy Anna spróbowała tego, co podaje gościom, niemrawo zachichotała. Natomiast surowa ekspertka nie była już w tak dobrym humorze.
- To jest po prostu przypalony tłuszcz. Ja tego nie będę więcej próbować, bo po prostu umrę. Jak można gościom podawać coś takiego?! Masakra. Mięso w środku jest stare - skomentowała.
Jednak prawdziwa "kulinarna petarda" dopiero na nią czekała... Tego się nie spodziewała!
Kuchenne rewolucje. Przepisy Magdy Gessler * Jesteśmy też na Facebooku! Dołącz do nas!* Teleshow.pl na Facebooku
**Zobacz także:
[
Szostak niejadkiem? Tego nikt się nie spodziewał! ]( http://teleshow.pl/gid,15443786,img,15443818,kat,1024837,title,Karolina-Szostak-apetyczna-gwiazda-kiedys-byla-niejadkiem,galeria.html )
[
Jej twarz ewoluowała! Tori Spelling jak kameleon! ]( http://teleshow.pl/gid,14494181,img,14494231,kat,1024839,title,Tori-Spelling-Jej-twarz-ewoluuje,galeria.html )