Im dalej, tym gorzej
Przyszedł czas na dania wagi ciężkiej. Żurek, choć pojawia się dosyć często na polskich stołach, w restauracji "Euforia" stanowczo za rzadko. To, co zostało podane restauratorce, wyglądem przypominało kisiel, a nie pyszną zupę.
- Brak mu pieprzu, majeranku. Jest gęsty, dużo mąki. Powiedziałabym, że dla spracowanego górnika w sam raz. Dla przejezdnego gościa usadza go natychmiast, żeby zasnąć. Dosyć tego budyniu! Albo nie, kisielu śląskiego! - grzmiała.
Niepublikowane przepisy Magdy Gessler, które zmieniły kulinarne oblicze kraju * Jesteśmy też na Facebooku! Dołącz do nas!* Teleshow.pl na Facebooku
**Zobacz także:
[
Szostak niejadkiem? Tego nikt się nie spodziewał! ]( http://teleshow.pl/gid,15443786,img,15443818,kat,1024837,title,Karolina-Szostak-apetyczna-gwiazda-kiedys-byla-niejadkiem,galeria.html )
[
Jej twarz ewoluowała! Tori Spelling jak kameleon! ]( http://teleshow.pl/gid,14494181,img,14494231,kat,1024839,title,Tori-Spelling-Jej-twarz-ewoluuje,galeria.html )