Wypluwanie dania do serwetki stało się już tradycją
Kolejna potrawa również nie zachwyciła. Rolada z kluskami śląskimi wołała o pomstę do nieba.
- Brakuje musztardy, obranego ogórka ze skórki. Bardzo prostacki zraz. Kluski za mało śląskie, bardziej przypominają kopytka. A teraz golonka. I tutaj jest największy sprawdzian. Jak to będzie równie prymitywne i bez smaku, to znaczy, że kucharz ma kłopot ze smakiem. A to jest już groźne - zapowiedziała.
Jak można się domyślić, ostatni posiłek nie nadawał się do spożycia.
- Bardzo nie lubię golonki podanej ze smażonymi kartoflami, ponieważ ona sama w sobie jest już tłusta. Ziemniaki są przesolone, a tłuszcz od golonki jest mega szary. Jakby to ładnie wyglądało, gdyby nie ten sos. Tu bon-ton-pierdon, a w kuchni śląskiej kompletny prymitywizm - podsumowała i wypluła wszystko do serwetki.
Niepublikowane przepisy Magdy Gessler, które zmieniły kulinarne oblicze kraju * Jesteśmy też na Facebooku! Dołącz do nas!* Teleshow.pl na Facebooku
**Zobacz także:
[
Szostak niejadkiem? Tego nikt się nie spodziewał! ]( http://teleshow.pl/gid,15443786,img,15443818,kat,1024837,title,Karolina-Szostak-apetyczna-gwiazda-kiedys-byla-niejadkiem,galeria.html )
[
Jej twarz ewoluowała! Tori Spelling jak kameleon! ]( http://teleshow.pl/gid,14494181,img,14494231,kat,1024839,title,Tori-Spelling-Jej-twarz-ewoluuje,galeria.html )