"Kuchenne rewolucje" we "Fregacie": czystki w kuchni i na sali
Tam widok był zdecydowanie smutny. Wszędzie mnóstwo chemii, rożnych wzmacniaczy smaku i idealnych pomysłów na oszałamiające danie z proszku. Podobny los, co wyrzucone z restauracji sztuczne kwiatki, podzieliły zużyte teflonowe patelnie:
- Jesteście profesjonalistami, dlaczego tego używacie? Przecież to jest trujące - pytała kucharzy restauratorka. - Taki mamy sprzęt, to na nim pracujemy - odpowiedział jeden z pracowników, jednak jakiekolwiek próby tłumaczenia, Gessler ucinała krótko:
- Jak byś miał stare mięso, to też byś na nim pracował? - skwitowała Gessler.
Po tej kuchennej czystce, Magda Gessler postanowiła zapoznać zespół ze swoim pomysłem na "Fregatę". Jednak wbrew pozorom, entuzjazmu nie było...
Afrodyzjaki w kuchni! * Jesteśmy też na Facebooku! Dołącz do nas!* Teleshow.pl na Facebooku