Kolejne potrawy pogarszały sprawę
Jak się okazało, musaka, którą zamówiła Gessler, była przygotowana dużo wcześniej. O świeżości potrawy, można było zapomnieć.
- Do musaki dodaje się tylko mięso surowe, a nie gotowe. Tu jest tylko baranina? - spytała właściciela.
- Baranina mieszana z wieprzowiną - odpowiedział.
- I jeżeli ktoś jest Arabem, to już tego nie zje. Musaka to nie jest, ale danie nie jest niesmaczne - podsumowała.
- Nasza musaka nigdy nie widziała bakłażanu. Jest po prostu bardziej taką wiejską zapiekaną - wtrącił swoje trzy grosze Darek.
Ostatnim daniem była ryba z warzywami. Niestety, nie uratowała honoru restauracji.
- Pstrąg wygląda dobrze, ale pachnie brzydko. Wiem dlaczego! Te brokuły są jakieś stare. Sama ryba jest smaczna, ale wszystko dookoła po prostu zabija jego smak. Biedny pstrąg został pokonany. Kuchenna klapa i dupa - stwierdziła gwiazda.
Kuchenne rewolucje. Przepisy Magdy Gessler * Jesteśmy też na Facebooku! Dołącz do nas!*Teleshow.pl na Facebooku
Zobacz także: