Kuchenny blog: przepis na sukces?
Blogi o tematyce kulinarnej, telewizyjne programy i prowadzące je osoby, to obecnie jedne z najbardziej topowych dziedzin i najpopularniejszych medialnych osobowości.
Hanna Lis wzięła więc przykład z Kasi i Zosi z makelifeeasier.pl, Magdy Gessler czy Nigelli Lawson i dołączyła do grona kulinarnych blogerek.
Czym są bowiem ideały i przywiązanie do zawodowej proweniencji, gdy w grę wchodzi możliwość osiągnięcia ponownego sukcesu na skalę wymienionych powyżej osób?
I choć jesteśmy dalecy od moralizowania, a ocenę zawodowych poczynań Lisów pozostawiamy wam, nie jest dla nikogo tajemnicą, że Tomasz Lis to prawdziwy koniunkturalista, który skwapliwie korzysta z nadarzających się możliwości.
Trudno więc nie podejrzewać, że decyzja o blogowaniu i wyborze kuchennej tematyki, nie była wyłącznie kwestią szczerego zamiłowania Hanny Lis do gotowania, lecz dobrze wykalkulowanym przedsięwzięciem.