Wielkie zaskoczenie
Po trudnej i nierównej walce, Magda Gessler doprowadziła rewolucję do końca. Finałowa kolacja, podczas której podano m.in. zupę z cieciorki na baraninie, faszerowane bakłażany z roladą jagnięcą i prawdziwy shish kebab była strzałem w dziesiątkę. Jak się okazało, Artak potrafi gotować i to całkiem nieźle.
Metamorfozie uległo nie tylko zachowanie właściciela, ale również wnętrze lokalu. Od tej pory restauracja kusiła kolorami i ciekawym wystrojem. Zmieniono także nazwę na "Ararat".
3 tygodnie później Magda Gessler ponownie odwiedziła knajpę. Czy Artak zrozumiał popełniane błędy i stosował się do zaleceń ekspertki?
- To było bardzo trudne miejsce. I w zasadzie nadzieja na to, żeby było tu dobre jedzenie, była bardzo niewielka. Ale udało się, jest dobrze. A może być jeszcze lepiej. Muszą ciężko pracować, aby nie zagubić się w jakości kosztem niskich cen. Mają szansę być dobrą restauracją - podsumowała kolejny odcinek.
AR/AOS
"Smaki marzeń" Beaty Śmiechowskiej. Książka zwycięzcy drugiej polskiej edycji MasterChef! * Jesteśmy też na Facebooku! Dołącz do nas!* Teleshow.pl na Facebooku
**Zobacz także:
[
Szostak niejadkiem? Tego nikt się nie spodziewał! ]( http://teleshow.pl/gid,15443786,img,15443818,kat,1024837,title,Karolina-Szostak-apetyczna-gwiazda-kiedys-byla-niejadkiem,galeria.html )
[
Jej twarz ewoluowała! Tori Spelling jak kameleon! ]( http://teleshow.pl/gid,14494181,img,14494231,kat,1024839,title,Tori-Spelling-Jej-twarz-ewoluuje,galeria.html )