Jedna z lepszych rewolucji
Po nauczeniu wszystkich, czym tak naprawdę jest kuchnia rosyjska i na czym polega jej specyfika, nadeszła pora na długo oczekiwaną finałową kolację.
Lokal zmienił się w przytulne, ale nie tracące klimatu Syberii miejsce. Niebezpiecznie śliską posadzkę zabezpieczono dywanami. Na ścianach pojawiły się portrety carów. Odmienione wnętrze przyciągnęło tłumy gości.
Po trzech tygodniach Magda Gessler pojawiła się ponownie w restauracji. To co zobaczyła, przeszło jej największe oczekiwania.
- Takie rosyjskie przystawki nie były tak dobre nawet w rosyjskim "Puszkinie" w Moskwie. Jestem naprawdę pod dużym wrażeniem. Te dania są rosyjskie, są od A do Z dobrze przyprawione. Nie brakuje im absolutnie niczego, są wypasione, na bogato, na carsko. Jak na razie, jeden z lepszych powrotów, jaki mi się zdarzyło w "Kuchennych Rewolucjach" - rozmarzyła się na koniec.
AR/KW
Kuchenne rewolucje. Przepisy Magdy Gessler * Jesteśmy też na Facebooku! Dołącz do nas!*Teleshow.pl na Facebooku
W tym temacie: TYTUŁ
Zobacz także: