Tym razem to personel dostał reprymendę
Jednym z problemów, z którymi borykają się restauracje jest brud i bałagan w kuchni. Wyjątkiem była "Carska", ponieważ jej ten temat nie dotyczy. Nie oznacza to, że wszystko było idealnie. Gessler zwróciła uwagę kelnerkom, które obsługiwały przybyłych klientów.
- Ręce do tyłu i pani sobie spaceruje. Pani musi się interesować salą, a nie spacerem. Bardzo proszę być tutaj, bo może goście będą coś potrzebować. I niech pani nie trzyma rąk do tyłu, bo to nie muzeum narodowe. Jesteście napompowane jak bańka mydlana. Ruszyć dupy, proszę! - skarciła.
Jedyną osobą, która potrafiła odpowiednio się zachować była Ania. I to ona dostała pochwałę.
Kuchenne rewolucje. Przepisy Magdy Gessler * Jesteśmy też na Facebooku! Dołącz do nas!*Teleshow.pl na Facebooku
W tym temacie: TYTUŁ
Zobacz także: