Menedżerka nie wiedziała, gdzie leży problem
Co według menedżerki lokalu było główną przyczyną niepowodzeń? Przeszkodą w osiągnięciu sukcesu na pewno nie są ceny. Jak przyznała, obiad składający się z drugiego dania, można zjeść już za 7,99 zł. Nie był to jednak utarg, o którym wszyscy marzyli.
- Problem w tym, że niewiele się tu dzieje. Szczerze mówiąc, nie mamy indywidualnego klienta. Nie wiem, czy to przez to, że to już z zewnątrz wygląda nie za ciekawie. (...) Może wnętrze im się nie podoba? - zastanawiała się Sylwia.
Wystrój rodem z czasów PRL-u rzeczywiście nie zachęcał do wejścia. Jak słusznie zauważyła Gessler: "z zewnątrz wyglądał jak zakład pogrzebowy". Jednak jeśli znalazł się już jakiś śmiałek, który odważył się przekroczyć próg "Relaxu", szybko z niego wychodził. Dlaczego? Smak potraw skutecznie go odstraszył.
Niepublikowane przepisy Magdy Gessler, które zmieniły kulinarne oblicze kraju * Jesteśmy też na Facebooku! Dołącz do nas!* Teleshow.pl na Facebooku
**Zobacz także:
[
Szostak niejadkiem? Tego nikt się nie spodziewał! ]( http://teleshow.pl/gid,15443786,img,15443818,kat,1024837,title,Karolina-Szostak-apetyczna-gwiazda-kiedys-byla-niejadkiem,galeria.html )
[
Jej twarz ewoluowała! Tori Spelling jak kameleon! ]( http://teleshow.pl/gid,14494181,img,14494231,kat,1024839,title,Tori-Spelling-Jej-twarz-ewoluuje,galeria.html )