Wszystko się udało!
Po tylu ostrych słowach wszyscy wzięli się do roboty. Przyszedł w końcu czas na naukę gotowania i robienia odpowiednich zakupów. Lokal zmienił nazwę z "Do syta" na "Pod jabłonką".
Nowy wystrój wnętrza nawiązywał do sadu i soczystych owoców. Również odnowiona elewacja przestała straszyć przechodniów. Zadbano o pobliski teren, który już nie szpecił, a wręcz przeciwnie. Czerwony płotek zachęcał gości do wejścia.
Na stołach pojawiły się takie smakołyki jak: aromatyczny rosół, zupa szczawiowa, chłodnik litewski, ogromny kotlet schabowy i gołąbki z przepysznym sosem. Finałowa kolacja okazała się strzałem w dziesiątkę.
Także kolejna wizyta Gessler po czterech tygodniach przyniosła oczekiwane rezultaty. Restauratorka ze spokojem mogła wpisać ten lokal do rubryki "udane rewolucje"!
AR/AOS
Kuchenne rewolucje. Przepisy Magdy Gessler * Jesteśmy też na Facebooku! Dołącz do nas!* Teleshow.pl na Facebooku
**Zobacz także:
[
Szostak niejadkiem? Tego nikt się nie spodziewał! ]( http://teleshow.pl/gid,15443786,img,15443818,kat,1024837,title,Karolina-Szostak-apetyczna-gwiazda-kiedys-byla-niejadkiem,galeria.html )
[
Jej twarz ewoluowała! Tori Spelling jak kameleon! ]( http://teleshow.pl/gid,14494181,img,14494231,kat,1024839,title,Tori-Spelling-Jej-twarz-ewoluuje,galeria.html )