Sukces na zakończenie sezonu
Finałowa kolacja zachwyciła przybyłych gości. Nawet na ponurych twarzach gospodarzy pojawiły się szerokie uśmiechy i nadzieja na przyszłość.
Po czterech tygodniach Magda Gessler pojawiła się z kolejną wizytą w restauracji, by sprawdzić efekty przeprowadzonej rewolucji. Restauratorka była uradowana, ponieważ wszystkie potrawy rozpływały się w ustach. Właściciele idąc za radą ekspertki, postanowili wprowadzić menu, w którym jedna część będzie skierowana do kobiet, a druga do mężczyzn.
- "Stary Kredens" w Sanoku jest pyszny! Ludzie są przemili, jedzenie jest domowe, z tego właśnie okręgu, czyli trochę cynamonu, pierogów, jagnięciny, śliwek, armaniaku. Jest wszystko to, co było przed wojną w Polsce. Tu można spotkać inną Polskę - szumnie podsumowała restauratorka.
AR/AOS
Kuchenne rewolucje. Przepisy Magdy Gessler * Jesteśmy też na Facebooku! Dołącz do nas!*Teleshow.pl na Facebooku
Zobacz także: