Kuchnia ani nie zachwyca, ani nie przeraża
O dziwo, kolejne potrawy były lepsze. Tym razem żaden posiłek nie wylądował z powrotem w serwetce.
- Ta jagnięcina była duszona 68 godzin. I co tu dużo gadać, jest tego warta. Jest trochę mdła, ale ładnie ugotowana, rozpływa się w ustach. Może mogłaby być mocniej marynowana, ale to dobre danie - pochwaliła ekspertka.
Po spróbowaniu średnio wysmażonego steka, postanowiła podsumować kulinarne popisy kucharzy.
- To strasznie śmieszna knajpa. Niektóre dania są zrobione naprawdę z ogromną pieczołowitością. Gdzieś ktoś chce być światowy. Ktoś dokłada bardzo różne, dziwne rzeczy, które wyglądają jak światowe, a są domowe np. cebulka i boczek - powiedziała.
Kuchenne rewolucje. Przepisy Magdy Gessler * Jesteśmy też na Facebooku! Dołącz do nas!*Teleshow.pl na Facebooku
Zobacz także: