Dorota nie mogła zrozumieć zmian
- Restauracja będzie polegała na tym, że gość nie ma w ogóle prawa się odzywać, zamawiać, nie ma żadnej karty. On jest niewolnikiem właścicieli. Wchodzi i czeka, jak w domu, jak żona mu podaje - zaczęła swoją opowieść Gessler.
Każdy klient miał płacić zawsze taką samą cenę, a w zamian otrzymywał aż 8 dań w takiej ilości, ile tylko zdołał zjeść.
Nowy model zarządzania restauracją początkowo nie przypadł do gustu poukładanej i spokojnej na co dzień Dorocie. Jednak po wielu rozrysowanych planach i stosie zapisanych notatek doszła do wniosku, że odrobina spontaniczności jeszcze nikomu nie zaszkodziła i zgodziła się na rewolucję.
- Jestem przerażona, bo lubię mieć zorganizowaną pracę. Tutaj to muszę logistycznie rozgryźć, jak to wszystko poprowadzić, żeby to było dobrze, żeby klient nie czekał przy stoliku. To będzie całkiem inna forma podawania i gotowania - mówiła właścicielka ze strachem w oczach.
Kulinarny przewodnik regionalny Magdy Gessler * Jesteśmy też na Facebooku! Dołącz do nas!* Teleshow.pl na Facebooku
**Zobacz także:
[
Szostak niejadkiem? Tego nikt się nie spodziewał! ]( http://teleshow.pl/gid,15443786,img,15443818,kat,1024837,title,Karolina-Szostak-apetyczna-gwiazda-kiedys-byla-niejadkiem,galeria.html )
[
Jej twarz ewoluowała! Tori Spelling jak kameleon! ]( http://teleshow.pl/gid,14494181,img,14494231,kat,1024839,title,Tori-Spelling-Jej-twarz-ewoluuje,galeria.html )