Gdzie tkwił problem?
Jakież było jej zdziwienie, gdy okazało się, że w śląskiej restauracji nie uświadczy potraw typowych dla tego regionu - mimo że widniały w menu. Po trudach i przeszkodach udało jej się zamówić klopsiki wołowe pieczone na patyku oraz roladę. Po chwili oczekiwania, podano pierwsze danie.
- Kotlety mielone z bułką na patyku, jak szaszłyk turecki albo gruziński. Przedziwne, ale da się to zjeść.
Kolejna próbka talentu właścicielki również spotkała się z uznaniem wymagającej restauratorki.
- To udane danie, bardzo dobre - zachwalała.
Gdzie w takim razie leżał problem i źródło niepowodzeń knajpy?
- Jedzenie jest smaczne, ale atmosfery kompletnie brak. Między właścicielami nie widać żadnego porozumienia. (...) Ona chce lekko, on chce po śląsku. Jak z tego zrobić restaurację, która prosperuje? - zastanawiała się gwiazda.
Kulinarny przewodnik regionalny Magdy Gessler * Jesteśmy też na Facebooku! Dołącz do nas!* Teleshow.pl na Facebooku
**Zobacz także:
[
Szostak niejadkiem? Tego nikt się nie spodziewał! ]( http://teleshow.pl/gid,15443786,img,15443818,kat,1024837,title,Karolina-Szostak-apetyczna-gwiazda-kiedys-byla-niejadkiem,galeria.html )
[
Jej twarz ewoluowała! Tori Spelling jak kameleon! ]( http://teleshow.pl/gid,14494181,img,14494231,kat,1024839,title,Tori-Spelling-Jej-twarz-ewoluuje,galeria.html )