"To pachnie psem!"
Następny na stole pojawił się bulion, który również nie otrzymał przychylnych komentarzy.
- Uu, sam tłuszcz. Zero warzyw, ale glutaminian sodu czuć na metr. Kto tu k*a gotuje?! Kulinarna masakra. Jak pomyje to wygląda. Powiem szczerze, że dawno tak źle nie jadłam. To jest antykuchnia i antyrestauracja. Macie potwora, a nie kucharza. - stwierdziła.
Eskalopki cielęce zostały mocno skrytykowane przez restauratorkę.
- Kasza jest surowa. Ziemniaki są zrobione po prostu strasznie. To nie jest cielęcina, to jest zwierzę. Strasznie to pachnie wiatrem, albo może psem. Litości! - zareagowała.
Wszystkie potrawy były przyrządzane na tej samej patelni i z toną tłuszczu.
- Gorszego smaku i gorszego jedzenia w Polsce nie jadłam - podsumowała degustację.
Kuchenne rewolucje. Przepisy Magdy Gessler * Jesteśmy też na Facebooku! Dołącz do nas!*Teleshow.pl na Facebooku
Zobacz także: