"Kuchenne rewolucje" w Koszalinie: zadziwiający przypadek "Fregaty"
Koszalińska "Fregata", do której w ostatnim odcinku wybrała się Magda Gessler, była sporą niespodzianką. Na wejściu restauratorkę zaskoczył elegancki, wręcz sztywny wystrój lokalu. Przy składaniu zamówienia z kolei - całkowity brak świeżych ryb w menu tej nadmorskiej restauracji.
Natomiast przy degustacji, zaskoczeniem była całkiem pozytywna ocena przygotowanych dań, którym choć daleko było do perfekcji, generalnie nie brakowało im smaku i apetycznego wyglądu. Dlaczego więc "Fregata" nieuchronnie szła na dno?
Jak stwierdziła Magda Gessler, temu miejscu stanowczo brakowało charakteru, a być może aż za bardzo miało charakter swojego właściciela.
Afrodyzjaki w kuchni! * Jesteśmy też na Facebooku! Dołącz do nas!* Teleshow.pl na Facebooku