Kolejna przeszkoda na drodze do sukcesu
Czas wziąć się do pracy! Nowy lokal otrzymał nazwę "Spichlerz". Wnętrze nawiązywało do krajobrazu, jaki otaczał budynek, czyli pól i łąk. Całość utrzymana została w spokojnych i stonowanych kolorach, które nadały pomieszczeniu sielskości i swojskości. W menu pojawiły się takie przysmaki jak: zupa z zielonego groszku i mięty, gicz cielęca w cebuli i czosnku w wywarze z cielęciny, prawdziwe kluski śląskie i ręcznie robiony kisiel.
I tu zaczęły się schody. Sylwia, która na początku rewolucji ze łzami w oczach obiecywała, że zgodzi się na każdą propozycję restauratorki, nagle zmieniła zdanie. Nie wszystkie zmiany przypadły jej do gustu. W tym momencie dalsza praca Magdy Gessler zawisła na włosku. Właścicielka musiała podjąć wiążącą i ostateczną decyzję, czy popiera zaproponowane pomysły. W końcu zdecydowała, że daje kulinarnej ekspertce wolną rękę.
Niepublikowane przepisy Magdy Gessler, które zmieniły kulinarne oblicze kraju * Jesteśmy też na Facebooku! Dołącz do nas!* Teleshow.pl na Facebooku
**Zobacz także:
[
Szostak niejadkiem? Tego nikt się nie spodziewał! ]( http://teleshow.pl/gid,15443786,img,15443818,kat,1024837,title,Karolina-Szostak-apetyczna-gwiazda-kiedys-byla-niejadkiem,galeria.html )
[
Jej twarz ewoluowała! Tori Spelling jak kameleon! ]( http://teleshow.pl/gid,14494181,img,14494231,kat,1024839,title,Tori-Spelling-Jej-twarz-ewoluuje,galeria.html )