Wszystkim puściły nerwy
Rewolucja nie była tak spektakularna, jak w przypadku restauracji, które trzeba było dosłownie budować od nowa. Wystarczyła drobna korekta menu i zmiana wnętrza na bardziej przytulne, a podczas finałowej kolacji sala pękała w szwach.
Tego wieczoru zaserwowano pikantną zupę z dyni, dania z dzika i lina. Deserem była świeżo upieczona szarlotka. Od tej pory restauracja stawia wyłącznie na regionalne produkty: wędliny, mięso i sery.
Ponowna wizyta po trzech tygodniach również zachwyciła wymagającą restauratorkę. Choć początkowo znów chciała nastraszyć właścicieli, to ostatecznie po raz kolejny pochwaliła potrawy.
- Wierzyłam w transformację różnych ludzi, ale żeby ktoś tak wszedł w Magdę Gessler od środka i zrozumiał jej poczucie smaku, to w to nie wierzyłam. Jest to tak samo dobre, jak nie lepsze. Zajeb*e! (...) Ty nie umiesz gotować, ty masz talent kobieto! - zwróciła się do Danuty.
W tym momencie emocje wzięły górę. Zarówno właściciele "Zajazdu pod Kłobukiem" jak i sama gwiazda popłakali się.
Jak wam się podobał ostatni odcinek?
AR/AOS
Kulinarny przewodnik regionalny Magdy Gessler! * Jesteśmy też na Facebooku! Dołącz do nas!* Teleshow.pl na Facebooku
**Zobacz także:
[
Szostak niejadkiem? Tego nikt się nie spodziewał! ]( http://teleshow.pl/gid,15443786,img,15443818,kat,1024837,title,Karolina-Szostak-apetyczna-gwiazda-kiedys-byla-niejadkiem,galeria.html )
[
Jej twarz ewoluowała! Tori Spelling jak kameleon! ]( http://teleshow.pl/gid,14494181,img,14494231,kat,1024839,title,Tori-Spelling-Jej-twarz-ewoluuje,galeria.html )