Menu nie zachęcało do złożenia zamówienia
Po wnikliwym przejrzeniu karty dań Gessler stwierdziła, że ta nadaje się wyłącznie do śmieci. Z trudem zdecydowała się na zamówienie tatara, golonki, karkówki z grilla i zupy pomidorowej.
Jak można było przypuszczać, podane potrawy nie zachwyciły. Nawet zaproponowana przez Przemka przystawka złożona ze śledzi, nie nadawała się do spożycia.
- Są po kaszubsku, tylko ani słodkie, ani kwaśne, ciepłe, nie z lodówki. Maleńki biedny śledź nie obronił tej restauracji. A miał szansę - powiedziała.
Po dobrym tatarze pojawiło się światełko w tunelu. Nadzieja na dobre jedzenie szybko ustąpiła miejsca rozgoryczeniu. Czas oczekiwania na kolejne dania wydłużał się. Wysoka temperatura, jaka panowała w restauracji, utrudniała normalne funkcjonowanie.
W końcu Gessler nie wytrzymała i przeniosła się razem ze stolikiem na zewnątrz lokalu. Dopiero powiew świeżego powietrza pozwolił kulinarnej ekspertce na dalszą konsumpcję.
Kulinarny przewodnik regionalny Magdy Gessler! * Jesteśmy też na Facebooku! Dołącz do nas!* Teleshow.pl na Facebooku
**Zobacz także:
[
Szostak niejadkiem? Tego nikt się nie spodziewał! ]( http://teleshow.pl/gid,15443786,img,15443818,kat,1024837,title,Karolina-Szostak-apetyczna-gwiazda-kiedys-byla-niejadkiem,galeria.html )
[
Jej twarz ewoluowała! Tori Spelling jak kameleon! ]( http://teleshow.pl/gid,14494181,img,14494231,kat,1024839,title,Tori-Spelling-Jej-twarz-ewoluuje,galeria.html )