Dziki przepis na kulinarny sukces
Recepta Magdy Gessler była prosta. W karcie miały pojawić się dania z regionalnych przysmaków, a wnętrze restauracji stać się bardziej przytulne.
- Ta restauracja jest jednak trochę stodołą. Trzeba ją odstodolić - stwierdziła.
Nowe dania w menu miały bazować na dziczyźnie.
- Z dzika słynie cały ten region. Tarta z musem z dziczyzny i grzybów na kruchym polskim cieście, grzybowa na rosole, pulpety z dzika w sosie z prawdziwków i dzik faszerowany - to propozycja restauratorki na finałową kolację. Jednak podczas przygotowań do uroczystości pojawił się poważny problem ze sprzętem.
Kuchenne rewolucje. Przepisy Magdy Gessler * Jesteśmy też na Facebooku! Dołącz do nas!* Teleshow.pl na Facebooku
Zobacz także:
[
Jurorka znowu pokazała za dużo! Czy to jest jeszcze sexy?! ]( http://teleshow.pl/gid,13387625,img,13387656,kat,,sid,144,title,Najwiekszy-wygrany-Bitwy-na-glosy-biust-Wegorzewskiej,galeria.html )
[
Tancerki „Tańca z gwiazdami” mówią całą prawdę o programie ]( http://teleshow.pl/gid,13400409,img,13400439,kat,,title,Tancerki-Tanca-z-gwiazdami-mowia-cala-prawde,galeria.html )