Dalej było tylko gorzej
Jak tylko kelnerka podała sznycla, Magda Gessler zareagowała:
- Ta frytownica daje o sobie znać! Poproszę o usmażenie jajka na maśle bez tego g**na - powiedziała, wskazując widelcem na solidną porcję przyprawy.
- Cielęciny dużo, słabo sklepana, bardzo dużo panierki - stwierdziła rozkładając kotleta na części pierwsze.
Aż strach próbować kolejne danie! Jednak dla dobra restauracji, gwiazda jest w stanie zrobić naprawdę wiele. Przyszła pora na cynaderki cielęce.
- Pieczarki są czarne, a powinno się je najpierw wybielić, gotując w soku z ogórków kiszonych. I do tego dodawać nerkę, ale nie tak przygotowaną. Ona jest mega przyduszona!
Ostatnią szansą na uratowanie honoru restauracji była jagnięcina, która w końcu okazała się strzałem w dziesiątkę. Jednak to trochę mało, jak na restaurację, która potrzebuje odbić się od finansowego dna.
Niepublikowane przepisy Magdy Gessler, które zmieniły kulinarne oblicze kraju * Jesteśmy też na Facebooku! Dołącz do nas!* Teleshow.pl na Facebooku
**Zobacz także:
[
Szostak niejadkiem? Tego nikt się nie spodziewał! ]( http://teleshow.pl/gid,15443786,img,15443818,kat,1024837,title,Karolina-Szostak-apetyczna-gwiazda-kiedys-byla-niejadkiem,galeria.html )
[
Jej twarz ewoluowała! Tori Spelling jak kameleon! ]( http://teleshow.pl/gid,14494181,img,14494231,kat,1024839,title,Tori-Spelling-Jej-twarz-ewoluuje,galeria.html )