Jedzenie zachwyciło restauratorkę
Pełna energii i zapału do pracy Gessler zaczęła swoją wizytę od złożenia zamówienia. Wszystkie ceny dań były uzależnione od ich wagi.
- Ale śmieszne, po raz pierwszy flaki śmierdzą flakami. Są dobre - pochwaliła.
Pierwsze koty za płoty. Po chwili na stole pojawiły się uwielbiane przez większość Polaków gołąbki. Jak się okazało, one również podbiły wymagające podniebienie kulinarnej ekspertki. Czyżby zdarzył się cud?
- Świeże ziemniaki. To śmieszne, bo gołąbki nie wyglądają na najlepsze, rozwalają się, ale są przepyszne. Są domowe, sos i farsz są fajne. Widocznie to, co wygląda dobrze czasami jest gorsze niż to, co wygląda tak sobie - zauważyła.
Musiała jednak pojawić się pierwsza rysa na tym idealnym wizerunku. Kurczak z rożna, który był specjalnością zakładu, nie zasługiwał już na oklaski.
- Kurczak jest strasznie suchy, bez sosu. Nie smakuje mi. Dla mnie on jest źle zamarynowany - podsumowała z żalem w głosie.
Niepublikowane przepisy Magdy Gessler, które zmieniły kulinarne oblicze kraju * Jesteśmy też na Facebooku! Dołącz do nas!* Teleshow.pl na Facebooku
**Zobacz także:
[
Szostak niejadkiem? Tego nikt się nie spodziewał! ]( http://teleshow.pl/gid,15443786,img,15443818,kat,1024837,title,Karolina-Szostak-apetyczna-gwiazda-kiedys-byla-niejadkiem,galeria.html )
[
Jej twarz ewoluowała! Tori Spelling jak kameleon! ]( http://teleshow.pl/gid,14494181,img,14494231,kat,1024839,title,Tori-Spelling-Jej-twarz-ewoluuje,galeria.html )