"Śmierdzący ruszt zabija smak polędwicy!"
Przyszła pora na smakowanie steka. Ale zanim trafił do ust, Gessler postanowiła przeprowadzić podstawowy test na stopień wysmażenia mięsa. Jak się można domyślić, restauracja oblała ten egzamin. Danie nie zostało poprawnie przygotowane.
- To jest błąd, który dyskwalifikuje kucharza, robiącego steki - skrytykowała.
Zaledwie kilka kęsów wystarczyło, by ekspertka wypluła to, co chwilę wcześniej znalazło się na jej widelcu.
- Nie wiem co za ch... Na czym oni to robią, ale to jest straszne. Ruszt, na którym to robią jest tak śmierdzący, że kompletnie zabija smak polędwicy - krzywiła się.
Gdy na stole pojawiła się ostatnia kulinarna propozycja, to nie wiadomo było, kto miał większy strach w oczach: Magda Gessler czy właściciele. Po spróbowaniu pizzy z ogromną ilością rukoli, porównała ją do zwykłej kanapki.
66 sekretów kulinarnych niezwykłych restauracji * Jesteśmy też na Facebooku! Dołącz do nas!*Teleshow.pl na Facebooku
W tym temacie: TYTUŁ
Zobacz także: