Kłamstwo w żywe oczy
W restauracji pod Żukowem na Kaszubach na pierwszy rzut oka wszystko było jak należy. Klimatyczne wnętrze stylizowane na leśną chatkę spodobało się Magdzie Gessler. Niestety, degustacja nie zostawiła nawet śladu po pozytywnym pierwszym wrażeniu.
Zamówione domowe przysmaki, jak się później okazało, dość dawno wyszły spod ręki gospodyni. Najpierw głęboko mrożone, później odgrzewane w mikrofali, a na końcu podane na talerzu były kompletnie niezjadliwe. Jakby tego było mało, kelnerka do końca zapewniała Gessler, że to, co zamówiła będzie świeże. Jakież było zdziwienie restauratorki, kiedy w gołąbkach natrafiła na kompletnie zamrożony farsz.
Przepisy Anny Starmach, jurorki MasterChefa! * Jesteśmy też na Facebooku! Dołącz do nas!* Teleshow.pl na Facebooku
Zobacz także:
[
Jurorka znowu pokazała za dużo! Czy to jest jeszcze sexy?! ]( http://teleshow.pl/gid,13387625,img,13387656,kat,,sid,144,title,Najwiekszy-wygrany-Bitwy-na-glosy-biust-Wegorzewskiej,galeria.html )
[
Tancerki „Tańca z gwiazdami” mówią całą prawdę o programie ]( http://teleshow.pl/gid,13400409,img,13400439,kat,,title,Tancerki-Tanca-z-gwiazdami-mowia-cala-prawde,galeria.html )