- Magia le偶y tym, 偶e nie ma 艣ciemy, ja nikogo nie oszukuj臋 - m贸wi Magda Gessler o fenomenie "Kuchennych Rewolucji".
I program rzeczywi艣cie jest fenomenem, bo doczeka艂 si臋 kolejnego, 13. sezonu. Ma艂o kt贸rej telewizyjnej produkcji udaje si臋 utrzyma膰 na fali przez tak d艂ugi okres.
"Kuchenne Rewolucje" wci膮偶 ciesz膮 si臋 spor膮 ogl膮dalno艣ci膮 i jak wida膰, wci膮偶 zg艂aszaj膮 si臋 po pomoc w艂a艣ciciele lepiej lub gorzej prosperuj膮cych restauracji. Na czym wi臋c polega si艂a programu? Co przyci膮ga widz贸w i uczestnik贸w? Magda Gessler bez wahania odpowiada, 偶e szczero艣膰 i bezkompromisowo艣膰. A tak偶e to, 偶e program wiernie odzwierciedla sytuacje dziej膮ce si臋 w restauracjach, nawet, je艣li s膮 to sytuacje na ostrzu no偶a.
- Mnie po prostu trudno pohamowa膰- dodaje.
Ile pracy maj膮 monta偶y艣ci programu? Jak wygl膮daj膮 jego kulisy? Dowiecie si臋 z naszego materia艂u.